Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Тайфун Гель для душа Активный лимфодренаж, 200 мл

Код: 61400
Тайфун Гель для душа Активный лимфодренаж, 200 мл
Цена от 58.51 до 121.90 грн

Наличие в 486 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мыла и шампуни

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Тайфун Гель для душа Активный лимфодренаж, 200 мл

Состав

Комплекс Regu-slim - унікальний, мультиактивний запатентований комплекс клінічно апробованих активних інгредієнтів: Кофеїн + Гуарана + L-карнітин. Помітно прискорює розщеплення жиру, що накопичився, захищає від повторного формування "апельсинової кірки"; перешкоджає обвисання шкіри, виводить надлишок рідини і токсини, заблоковані через неправильний розподіл жирової тканини. Покращує щільність і тонус шкіри. Кофеїн є каталізатором, що підсилює обмінні процеси. Він руйнує жирові ланцюжки в тканинах, перешкоджає повторному відкладенню жиру, усуває застої лімфи і прискорює її відтік.

Екстракт кавових зерен - сприяє усуненню жирових відкладень на проблемних ділянках шкіри, стимулюючи природну здатність шкіри до спалювання жирів. Покращує мікроциркуляцію і підвищує еластичність шкіри. Підсилює метаболічні процеси, перешкоджає затримці води в організмі. В результаті покращується текстура шкіри, зникають рихлість і ефект «апельсинової кірки».

Екстракт ламінарії - стимулює розщеплення жиру, має зволожуючі властивості і формує захисну плівку, яка захищає шкіру від сухості і підвищеної чутливості, стимулює кровообіг, зміцнює шкіру і сприяє її регенерації. Сприяє схудненню завдяки йоду, який допомагає дренажу надлишкової рідини і запобігає її затримку. Мінеральний і органічний йод зволожує і допомагає вивести токсини.

Екстракт ягід годжі - містить біологічно активні речовини, основними з яких є полісахариди, органічні кислоти і вітаміни. Виявляє антиоксидантну, тонізуючу, протизапальну і зволожуючу активність, покращує зовнішній вигляд і природний захист шкіри, попереджає перші ознаки старіння.

Ментол - володіє місцевоанестезуючими властивостями, стимулює холодові рецептори шкіри. Сприяє відтоку крові, полегшує дренаж, циркуляцію і м'язове розслаблення. Має протизапальні властивості, місцева анестезія, тонус судин. Дає "холодинку" - відчуття легкої прохолоди і свіжості по всьому тілу. Ви отримаєте справжню аромотерапію у себе вдома. Це додасть сил і бадьорості.

ЕКСТРАКТ ІЗ ВОДОРОСТІ CHONDRUS CRISPUS (ІРЛАНДСЬКИЙ МОХ) - полісахарид, отриманий із червоних морських водоростей Chondrus Crispus. Чинить активну зволожуючу дію, створює на поверхні шкіри захисну плівку, підвищує її пружність і еластичність, стимулює процеси регенерації клітин шкіри. Володіє легкою бактерицидною дією. Сприяє виведенню токсинів. Має антиоксидантну дію.

Гідролізат рисових протеїнів - отримують кислотним, лужним або ферментативним гідролізом зерен рису. Містить комплекс зволожуючих компонентів, амінокислот, провітамін В5, полісахариди. Зволожує і живить шкіру, забезпечує пом'якшувальну і заспокійливу дію на шкіру.

Алантоїн - компонент, який міститься в коренях живокосту, заспокоює шкіру, знімає роздратування, сприяє збільшенню вмісту вологи у верхніх шарах епідермісу.

Показания

Рекомендується застосовувати для оптимального догляду за шкірою, спалювання жиру і очищенню організму від шлаків.

Способ применения и дозы

Масажними рухами нанести на вологу шкіру, спінити, змити водою.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від + 5 ° С до + 25 ° С, 24 місяці від дати виготовлення.

Регистрационные данные

Инструкция для: Тайфун Гель для душа Активный лимфодренаж, 200 мл

Производитель: ООО НОВЫЕ ФитоБиоТехнологии (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Тайфун Гель для душа Активный лимфодренаж, 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов