Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Тайфун Каша овсяная 40 г №5, с ягодами годжи

Код: 61402
Тайфун Каша овсяная 40 г №5, с ягодами годжи
Цена от 71.05 до 113.60 грн

Наличие в 67 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

похудение и детоксикация

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Порошки недозированные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Тайфун Каша овсяная 40 г №5, с ягодами годжи

Состав

На 40 г продукту - порція:

  • вівсяні пластівці - 22,0 г;
  • висівки пшеничні - 5,0 г, (почуття ситості);
  • насіння льону - 4,0 г, (поліпшення процесу травлення);
  • сушені ягоди годжі - 4,0 г, (активізація процесу спалювання жиру);
  • лушпиння насіння подорожника (псілліум) - 3,0 г, (поліпшення процесу травлення);
  • порошок топінамбура - 2,0 г (джерело інуліну - природний пребіотик).

Харчова (поживна) цінність (40 г - порція): білки - 3,1 г, жири - 2,2 г, вуглеводи - 20,5 г. Енергетична цінність 40 г: калорійність - 114,2 ккал.

Технологами та фармацевтами компанії «Фітобіотехнології» був розроблений склад харчового продукту для контролю ваги - вівсяні каші Тайфун, які можуть бути повноцінним сніданком або здоровим перекусом між прийомами їжі. Вони не містять ароматизаторів, підсилювачів смаку, солі і цукру. Вівсяні каші Тайфун подбають про ваше здоров'я, красу і стрункість.

Каші мають унікальний склад, вони містять оптимальне співвідношення розчинної і не розчинної натуральної рослинної клітковини, насіння і ягід, в яких збережені всі природні властивості, а також найважливіші для людини речовини: калій, магній, фосфор, хром, залізо, марганець, йод, фтор , цинк, кобальт і вітаміни А, Е, В1, В2, В6, К. Розчинна клітковина, потрапляючи в шлунок, збільшується в об'ємі і відчуття насичення настає раніше, відповідно кількість вживаної їжі зменшується. Груба, нерозчинна клітковина проходить по всім травним шляхах в незмінному вигляді, і організм витрачає більше енергії, намагаючись її переробити.

Каші порційні - пакет 40 г - калорійність -114,2 ккал

У складі каш міститься 55% ніжних плющення вівсяних пластівців преміум якості, які не вимагають додаткової теплової обробки, і тому, зберігають всі корисні властивості і смак. Крім того, в такому вигляді пластівці швидше і краще засвоюються організмом. Завдяки вмісту ліноленової кислоти і розчинної клітковини, вівсянка допомагає регулювати апетит і підтримує рівень цукру в крові в нормі.

7,5% Псилліум (лушпиння насіння подорожника) - дуже популярний в Європі, це рослинні волокна, які на 80-85% складаються з розчинної клітковини і є багатим джерелом білка. Псилліум знижує рівень холестерину в крові, допомагає запобігти появі жовчнокам'яної хвороби, рекомендуються для профілактики цукрового діабету та є сильним ентеросорбентом, який виводить з організму шкідливі речовини, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і знижує відчуття голоду.

12,5% Пшеничні висівки, які завдяки високому вмісту не розчинної клітковини утримують велику кількість води, і далі рухаючись по кишечнику очищають його. Тому висівки особливо корисні при запорах. Клітковина, як губка, буквально поглинає і виводить з організму токсини і шлаки, завдяки чому, шкідливі речовини не накопичуються на слизовій оболонці кишечника, зводячи до мінімуму ризик розвитку геморою і раку товстої кишки.

10% Насіння льону - джерело харчових не розчинних волокон, сприяють нормалізації роботи кишечника, а також є потужними антиоксидантами (містять Омега-3, Омега-6 поліненасичені жирні кислоти) захищають клітини від старіння. Слиз, що міститься в насінні льону, обволікає слизові оболонки шлунково-кишкового тракту, захищаючи їх від подразнень і запалень.

5% Порошок топінамбура (земляна груша) - природний пребіотик, джерело інуліну. Рекомендується для профілактики і лікування цукрового діабету. Топінамбур сприяє виведенню токсинів і шкідливого холестерину, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту, покращує виділення жовчі, виробляє стійкість організму до різних вірусів і інфекцій, що впливає на травні органи і підтримує оптимальну мікрофлору в кишечнику.

10% Ягоди годжі сушені, містять рекордну кількість антиоксидантів, які прискорюють процеси розпаду клітин жирової тканини з вивільненням енергії. Так що, дотримуючись дієти або збільшивши фізичне навантаження, ви не будете відчувати млявість і втома, так як ягоди будуть додавати силу і давати енергію.

Показания

 

Для вживання під час дотримання низькокалорійного раціону харчування для людей, контролюючих масу тіла, сприяє виведенню токсичних речовин.

Противопоказания

 

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату.

Способ применения и дозы

 

Вміст пакетика залити 3/4 склянки гарячої води, ретельно розмішати, дати настоятися 10 хвилин під кришкою, або витримати в мікрохвильовій печі одну хвилину в режимі max.

Условия хранения

 

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 ° С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Тайфун Каша овсяная 40 г №5, с ягодами годжи

По этому товару ещё нет отзывов