Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Таксолек конц. д/п инф. р-ра 80 мг фл., с раств. 7,33 мл №1

Код: 43305
Таксолек конц. д/п инф. р-ра 80 мг фл., с раств. 7,33 мл №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

онкология

Область применения

онкология

Форма выпуска

Инфузии

Условия отпуска

рецептурный

Инструкция для Таксолек конц. д/п инф. р-ра 80 мг фл., с раств. 7,33 мл №1

Состав

1 мл концентрату містить 40 мг безводного доцетаксела; допоміжні речовини: полісорбат 80; склад розчинника: 1 мл розчинника містить 120 мг спирту етилового.

Протипухлинний препарат, що підсилює утворення стабільних мікротрубочок з тубуліну та пригнічує їхній розпад, що має наслідком виражене зниження концентрації вільного тубуліну. Зв′язування доцетакселу з мікротрубочками не впливає на кількість протофіламентів. Доцетаксел іn vіtro руйнує мікротубулярну сітку в клітках, яка необхідна для життєво важливих мітотичних і інтерфазових клітинних функцій. Препарат має цитотоксичну дію іn vіtro на різні пухлинні клітинні лінії у мишей та людини та свіжевидалені пухлинні клітини у людини. Доцетаксел тривалий час зберігається в клітках у високих концентраціях. Крім того, доцетаксел виявляється активним відносно деяких клітин, що продуціруюють у надлишковій кількості р-гликопротеин, кодований геном множинної стійкості.

Фізико-хімічні властивості: Прозорий маслянистий розчин від жовтого до жовто-коричневого кольору; Розчинник - прозорий безбарвний розчи.

Форма випуску: Концентрат для приготування розчину для інфузій; 1 флакон з концентратом по 20 або 80 мг у комплекті з 1 флаконом з розчинником (спирт етиловий 96 %, вода для ін’єкцій) по 1,83 або 7,33 мл у коробці.
Фармакотерапевтична група: Протипухлинні засоби. Код АТС L01C D02.

 

Показания

Операбельний узелковий рак молочної залози; місцевопрогресуюючий або метастазирующий рак молочної залози; местнопрогрессирующий або метастазирующий недрібноклітинний рак легенів при неефективній попередній хіміотерапії або в комбінації із цисплатином у пациетов не одержували раніше хіміотерапію; метастатична карцинома яєчників; метастатичний рак передміхурової залози.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 2°С до 8°С. Зберігати в недоступному для дітей місці!

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Таксолек конц. д/п инф. р-ра 80 мг фл., с раств. 7,33 мл №1

По этому товару ещё нет отзывов