Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Тампоны o.b. ExtraDefence Super №16

Код: 58699
Тампоны o.b. ExtraDefence Super №16
Цена от 101.00 до 151.50 грн

Наличие в 24 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Тампоны o.b. ExtraDefence Super №16

Состав

o.b. ExtraDefence розроблені з унікальними захисними крильцями Silktouch, оптимальні для використання вночі і дозволяють вам відчувати себе надійно захищеною до самого ранку.

Ви можете з упевненістю використовувати тампони вночі. Вже зараз мільйони жінок роблять це кожну "таку" ніч. Хоча вночі тампон використовується більш тривалий час, ніж днем, для першого разу ви можете спробувати використовувати продукт з тим же ступенем всмоктуючої здатності, що ви зазвичай використовуєте протягом дня. Якщо це не дасть бажаного результату, можете спробувати продукт з великою всмоктуючою здатністю. Головне пам'ятайте, що нічний тампон необхідно ввести безпосередньо перед тим, як ви ляжете спати, і поміняти його відразу після пробудження вранці.

o.b. ExtraDefence забезпечать вам додатковий надійний захист, який необхідний ночами: вони не помнуться і не зрушать під час сну, надійно залишаться на місці до самого ранку.

Тампони o.b. ExtraDefence Normal є найбільш оптимальним варіантом для використання в нічний час при незначних і середніх виділених.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Тампоны o.b. ExtraDefence Super №16

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: