Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Танголив Форте таблетки №30

Код: 69530
Танголив Форте таблетки №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Танголив Форте таблетки №30

Состав

  • Артишок (artichoke d.e. 2,5%)– 100 мг(mg),
  • екстракт розторопші(milk thistle d.e. 2%) -75мг(mg),
  • орнітин (L-ornithine HCL) -70 мг(mg),
  • L-аргінін (L-Arginine-L-Aspartate) -70 мг(mg),
  • глютатіон (L-Glutathione) -50мг(mg),
  • холін(Choline bitartrate) -50мг(mg),
  • вітамін В1 -2 мг(mg),
  • вітамін В2 -1мг(mg).

Допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза (Е 460), гідроксипропіл целюлоза (E 463) , рослинний стеарат магнію (Е 407b), кремній (E 551).

Ефект препарату, зумовлений дією окремих його компонентів і має гепатопротекторний та детоксикаційний вплив.

Властивості

Артишок стимулює виділення жовчі, знижує рівень холестерину в крові, стимулює регенерацію гепатоцитів.

Силібінін та силімарин є активними компонентами  розторопші. Силiбiнiн  може підвищувати рівень глютатіону у печінці на 50 % захищає клітини печінки, запобігаючи впливу токсичних речовин, стимулює синтез протеїну для прискорення регенерації й сприяє утворенню нових  клітин печінки.

Глютатіон чинить захисний вплив на клітини від дії вільних радикалів.

Холіну бітартрат або вітамін В4 сприяє емульгації холестерину, запобігаючи осіданню його на стінках судин. Входить до складу фосфоліпідів клітинної мембрани гепатоцитів (наприклад, лецитину, сфінгомієліну). Головною функцією вітаміну В4 є здатність перешкоджати накопиченню надлишкового жиру в печінці і захищати її від токсичних речовин. Як нейромедиатор. покращує передачу нервових імпульсів: увагу, швидкість реакцій і скоординованість рухів.

L-аргінін є попередником для синтезу білків і багатьох біологічно важливих молекул, таких як орнітин, пролін, поліаміни, креатин і агматин. Однак головна роль аргініну в організмі людини — бути субстратом для синтезу оксиду азоту (NO) . NO в свою чергу приймає участь у регуляції синтезу і секреції гормонів: інсуліну, пролактину, тиреоїдного гормону, паратиреоїдного гормону, гормонів надниркових залоз, гормонів репродуктивного циклу . Розширює судини на периферiї, знімаючи їх спазм. Попереджає відкладання жовтої жирової речовини на стінках артерій , таким чином призупиняє прогресування атеросклерозу.

L-орнітин знижує підвищений рівень аміаку в організмі, зокрема при захворюваннях печінки, виводить токсини. Сприяє виробленню інсуліну і соматотропного гормону.

Вiтамiни В1 і В2 є коензимами та приймають активну участь у процесах детоксикацii шкідливих речовин печінкою за рахунок переносу метильних груп у печiнцi.

Показания

У комплексному лiкуваннi хронічного гепатиту, хронiчному холециститi, здебiльшого не калькульозному, атонiї жовчного мiхура, деяких токсичніx ураженняx печінки, жировoi дистрофіi печінки (як алкогольного генезу так i спричиненої цукровим дiабетом, хронічному некалькульозному холангiтi, дискінезії жовчних шляхів за гіпокінетичним типом. Також може бути рекомендований у комплексi антипаразитарної терапiї, у тому числi венеричних та шкiрних зазворювань. У комплексному лiкуваннi закрепiв та у схемах детоксикацiйної терапiї з метою зменшення токсичного впливу на організм у складi комплексного лікуванння пiсля хiмiотерапiї. У комплексi антибiотикотерапiї та при комплексному лiкуваннi грибкoвих уражень.

Противопоказания

Підвищенiй чутливістi до компонентів препарату, рослин родини складноцвітних (Asteraceae) При загостреннi виразкової хвороби шлунку та 12-палоi кишки, ДЖВШ за гiперкінетичним типом, гострому холециститi та холангiтi , закупорцi жовчо вивiдних шляхiв, обтурацiйнiй жовтусi , печінковiй недостатнoстi. За рахунок того, що Танголів Форте має жовчогінну дію, його з обережністю застосовують при жовчокам’яній хворобі.

Способ применения и дозы

Приймати дорослим і дітям ( від 12 років) по 1-3 таблетці на добу після прийому їжі, запиваючи водою. У деяких випадках доза може бути збiльшина за призначенням лiкаря. Тривалість прийому, яка становить вiд 1 тижня до 1-3 мiс, бажано узгоджувати з лiкарем .

Условия хранения

При температурі не вище ніж 25 ºС.

Форма випуску

Таблетки по 30 (2×15) шт. в упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Танголив Форте таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов