Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Тирозинон капсулы по 400 мг №60 (10х6)

Код: 85211
Тирозинон капсулы по 400 мг №60 (10х6)
Цена от 360.65 до 473.99 грн

Наличие в 132 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания щитовидной железы

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 16 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Тирозинон капсулы по 400 мг №60 (10х6)

Состав

Склад 1 капсули, масою нетто 400 мг (mg) містить:

L-тирозину - 300,00 мг (mg), екстракту бурих водоростей (що відповідає 50 мкг (mkg) йоду) - 50,00 мг (mg), цинку оксиду - 25,00 мг (mg), міді глюконату - 2,00 мг (mg), фолату (що відповідає 25 мкг (mkg) фолієвої кислоти) - 40 мкг (mkg), допоміжні речовини (кремнію діоксид колоїдний безводний, магній стеариновокислий) - 23 мг (mg)

Без ГМО

Не є лікарським засобом

Опис

Дія дієтичної добавки «Тирозинон» обумовлена дією її складових компонентів.

L-тирозин – це амінокислота, попередник катехоламінових нейромедіаторів норадреналіну і дофаміну, Дефіцит тирозину, проявляється характерними симптомами: стійке зниження артеріального тиску; стан хронічної втоми; млявість; зниження концентрації уваги; порушення розумової активності. Механізм дії L-тирозину спрямований на підвищення стресостійкості, поліпшення пам’яті і підвищення концентрації уваги. Крім цього, L-тирозин бере участь у нормалізації функції щитовидної залози. Позитивний вплив речовини на організм людини доведено результатами досліджень. L-тирозин здатний покращувати витривалість організму при навантаженні, а також позитивно впливати на людей, що потрапили в стресові умови.

Бурі водорості (фукус) відносяться до адаптогенів, мобілізують захисні сили організму, впливаючи на тканинний обмін, запобігають розвитку порушень, викликаних стресом, зберігають або підвищують фізичну та розумову працездатність. Бурі водорості здатні нормалізувати обмінні та травний процеси, рівень холестерину в крові. Було показано, що ці водорості, здатні запобігти захворюванням, пов’язаним із щитовидною залозою та нервовою системою, а також знижувати ризик цукрового діабету. Екстракт бурих водоростей в складі Тирозинону забезпечує організм лікувальною дозою органічного йоду.

Цинк є важливим мікроелементом, який грає роль у багатьох фізіологічних процесах, включаючи імунітет, здоров’я шкіри, апетит і репродукцію. Цинк істотно знижує ризик розвитку запальних процесів. Його антиоксидантні властивості перешкоджають розвитку хронічних хвороб (в тому числі цукрового діабету, онкологічних захворювань та вад серця).

Мідь є необхідним мікроелементом для багатьох фізіологічних функцій, таких як утримання здоров’я кісток, нервів і вироблення енергії. Мідь допомагає виробляти та утримувати нейротрансмітери, такі як серотонін та норадреналін, які регулюють настрій, сон, апетит та інші аспекти нервової діяльності. Мідь входить до складу багатьох ферментів, які є необхідними для ефективного метаболізму макро- і мікроелементів, вуглеводів, білків та жирів. Це може сприяти покращенню енергетичного обміну, функціонуванню нервової системи та інших метаболічних процесів.

Фолієва кислота – це вітамін В9, який є необхідним для нормального функціонування організму. Вона грає важливу роль у процесі поділу клітин та росту тканин, а також у підтримці здорового кровообігу. Недостатність фолієвої кислоти може призвести до різних проблем зі здоров’ям, таких як анемія та проблеми з кровообігом. Фолієва кислота корисна для підтримки здорової функції нервової системи та зменшення ризику розвитку деяких психічних захворювань, таких як депресія та деменція.

Показания

Дієтичну добавку «Тирозинон» можна використовувати як додаткове джерело амінокислоти тирозину, йоду, цинку, міді та фолієвої кислоти, необхідних для нормальної роботи щитоподібної залози; сприяє виробленню меланіну і покращує функції наднирків та щитоподібної залози, активує метаболічні процеси.

Дієтична добавка Тирозинон може бути корисною для різних категорій пацієнтів:

  1. Стрес та Депресія: L-Тирозин є прекурсором для синтезу нейротрансмітерів, таких як допамін та норадреналін. Ці речовини важливі для налагодження настрою і стресостійкості.
  2. Гіпотиреоз (знижена функція щитоподібної залози): Йод, який міститься в екстракті бурих водоростей, необхідний для вироблення тиреоїдних гормонів щитовидної залози. Гіпотиреоз може виникнути при недостатності йоду.
  3. Знижений імунітет: Цинк і мідь є мікроелементами, які важливі для здоров’я імунної системи. Вони можуть бути корисні при підтримці імунітету.
  4. Нейродегенеративні захворювання: Оскільки L-Тирозин взаємодіє з нейротрансмітерами, він може мати певний потенційний ефект в умовах, пов’язаних з нейродегенерацією, такою як певні форми нейродегенеративних захворювань.

Дієтичні добавки не слід застосовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Підвищена чутливість до діючої речовини, вагітні, жінки, що годують немовля (період лактації), вік до 16 років.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсулі 2 рази на добу перед вживанням їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Тривалість курсу – 4-6 тижнів. Повторний курс проводити за необхідності через 2–3 місяці перерви. В подальшому термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Перед застосуванням потребує консультації лікаря.

Условия хранения

Форма випуску

Тверді желатинові кишково-розчинні капсули.
10 штук капсул по 400 мг (mg) ± 9 % в блістерах по 6 блістерів в картонній пачці; по 60 штук капсул по 400 мг (mg) ± 9 % в банках з полімерних матеріалів

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника у сухому, захищеному від світла, за температури від 5 °С до 25 °С. Термін придатності 24 місяці від дати виробництва. Не вживати після закінчення терміну придатності. Після першого відкриття пакування у вигляді банки з полімерних матеріалів, дієтичну добавку рекомендується зберігати у холодильнику.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Мінімальний термін придатності “Вжити до” та номер партії (серії) виробництва: дивись на упаковці

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Тирозинон капсулы по 400 мг №60 (10х6)

По этому товару ещё нет отзывов