Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Травмафлекс пор. д/пригот. оральн. р-ра пакет №30

Код: 64322
Травмафлекс пор. д/пригот. оральн. р-ра пакет №30
Цена от 418.64 до 891.99 грн

Наличие в 2340 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Саше

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Травмафлекс пор. д/пригот. оральн. р-ра пакет №30

Состав

1 пакетик містить: глюкозаміну сульфату — 850 мг; хондроїтину сульфату — 400 мг; метилсульфонілметану — 500 мг..

Глюкозаміну сульфат — сприяє відновленню хрящової тканини, покращує утворення внутрішньосуглобової рідини, зменшує м’язову стомлюваність, зміцнює сполучну тканину.

Хондроїтину сульфат має тропність до хрящової тканини, ініціює процес фіксації сірки в процесі синтезу хондроїтин-сірчаної кислоти, що, в свою чергу, сприяє відкладенню кальцію в кістках. Стимулює синтез гіалуронової кислоти, зміцнюючи сполучнотканинні структури: хряща, сухожиль, зв’язок, шкіри. Чинить анальгезивну та протизапальну дію, є хондропротектором, сприяє активній регенерації хряща.

Метилсульфонілметан забезпечує якісні показники крові, збагачуючи її киснем так, що червоні кров’яні тільця можуть переносити більше кисню та поживних речовин до клітин, підвищує проникність клітин, збільшує легеневу ємність та споживання кисню в крові, підвищує еластичність артерій та запобігає утворенню бляшок.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування - додаткове джерело глкжозаміну сульфату та хондроїтину сульфату, метилсульфонілметану. Сприяє нормалізації функціонування опорно-рухової системи, природному відновленню хрящової тканини та укріпленню сполучної тканини.

Противопоказания

Діти, вагітні та жінки, що годують немовля, індивідуальна підвищена чутливість до складових компонентів, містить фенілаланін - заборонено хворим на фенілкетонурію.

Способ применения и дозы

Дорослі. По 1 пакетику 1 раз на добу. Вміст 1 пакетика розчинити у склянці води та випити під час прийому їжі. Курс споживання 40–60 діб, далі 6 тиж перерви. При необхідності курс споживання можна повторити 4 рази на рік.

Перед використанням слід проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

При температурі не вище 25 °С

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Травмафлекс пор. д/пригот. оральн. р-ра пакет №30

По этому товару ещё нет отзывов