Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Триэнзим капс. №20

Код: 64279
Триэнзим капс. №20
Цена от 123.70 до 200.00 грн

Наличие в 449 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

функциональная диспепсия, изжога, тошнота, рвота

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Детям с

с 16 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Триэнзим капс. №20

Состав

Кишковорозчинна капсула 500 мг №20

СКЛАД:

екстракт бичачої жовчі - 40,0; бромелайн - 100,0; папаїн - 30,0; бетаїн гідрохлорид - 50,0; панкреатин - 150,0; вітамін А (ретинола ацетат) - 2500 МО; наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.
Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації процесу травлення.

Складові, що містить в собі Триензим, мають дію:

Панкреатин , який містить панкреатичні ферменти (ліпаза, амілаза і протеаза), полегшує перетравлення жирів, вуглеводів і білків, що сприяє їх повному всмоктуванню в тонкому кишечнику.
Бромелайн - речовина натурального походження (отримується з ананасу) підвищує ферментативну активність організму, допомагає при зниженні рівня ферментів у травних соках, сприяє розщепленню як білкової їжі, так і жиру.
Папаїн - протеолітичний фермент, що розщеплює білки, а також збільшує тривалість і ефективність дії усієї формули Триензим.
Екстракт бичачої жовчі необхідний для перетравлювання і засвоєння жирів. Він емульгує жири, поліпшуючи перетравлювання останніх. Цей компонент дуже важливий при дисфункціях печінки і жовчного міхура.
Бетаїн гідрохлорид знижує рівень триглицеридів у крові, нормалізує травлення при диспепсії і при уповільненому травленні. Він необхідний для тих людей, у яких у шлунковому соку не виділяється достатньої кількості соляної кислоти, що може викликати почуття важкості у шлунку, метеоризм і нудоту.
Вітамін А (ретинола ацетат) бере участь в окислювально-відновних процесах, регуляції синтезу білків, сприяє нормальному обміну речовин, функції клітинних і субклітинних мембран; необхідний для росту нових клітин, є гарним доповненням при проблемах із шлунково-кишковим трактом.

Показания

  • ферментній недостатності, переїданні, запорах, метеоризмі;
  • неможливості вживання свіжих овочів і фруктів;
  • хронічних захворюваннях травної системи та станах, що їх супроводжують ( Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Тіло людини побудоване з дрібних цеглинок, що оновлюються і постійно підтримують та охороняють наше життя. Насправді, про ці малюсінькі цеглинки, названі ферментами, або ензимами, більшість людей знає тільки з чуток.

На відміну від рослин, тварини (у тому числі і люди) самі не створюють поживних речовин, а одержують їх із зовнішнього середовища. Для цього вони споживають їжу, перетравлюють її і добувають з неї необхідні для їхньої життєдіяльності поживні речовини. Це досить складний процес, що включає: розщеплення поживних речовин, всмоктування їх (перехід зі шлунково-кишкового тракту в кров і лімфу); потім поживні речовини вступають в обмін речовин з утворенням пластичних матеріалів для побудови організму і вироблення енергії. В цьому процесі беруть участь близько 20 ферментів, що виділяються слинними залозами, підшлунковою залозою, залозистими клітинами слизової оболонки шлунку і кишечнику.
Людський організм здатний виробляти ферменти у великих кількостях і запасати їх на якийсь час, забезпечуючи тим самим власну нормальну життєдіяльність. Але з віком наш організм виробляє все менше ферментів, на синтез яких можуть також впливати шкідливі фактори навколишнього середовища, інфекції, дефіцитні стани (недолік в їжі білку, мікроелементів, вітамінів). З наявності або відсутності таких запасів можна робити висновки про здоров'я людини.

Остаточним результатом травлення є розщеплення вуглеводів до моносахаридів (в основному до глюкози), білків - до амінокислот, ліпідів і жирів - до жирних кислот і гліцерину, нуклеїнових кислот - до основ, нуклеозидів і пентоз.

Термічно приготовлена та оброблена їжа не містить природних ферментів, тому погано перетравлюється і засвоюється організмом. Навіть споживання свіжої сирої їжі іноді не сприяє її нормальному перетравленню, тому що та вирощується на виснаженому ґрунті або із застосуванням хімічних добрив і пестицидів.

Для підтримки нормальної кількості ферментів в організмі найчастіше необхідно споживати їх додатково у вигляді біологічних добавок, наприклад - Триензим. Триензим - це цільова комбінація ферментів (ензимів) рослинного і тваринного походження, що забезпечує перетравлення білків, вуглеводів (простих і складних), жирів при недостатності шлункової і кишкової секреції.

Способ применения и дозы

дорослим та підліткам з 16 років по 1 капсулі 2-3 рази на день під час або одразу після їди, не розжовуючи, запиваючи значною кількістю рідини.
Курс прийому 2-3 місяці, в подальшому необхідність повторювати вживання дієтичної добавки узгоджується з лікарем. Не перевищувати рекомендовану дозу.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Хворим на цукровий діабет рекомендована консультація лікаря перед вживанням.
При появі побічних явищ припинити вживання, звернутись до лікаря.

Условия хранения

Не є лікарським засобом.

Не містить ГМО.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:

зберігати в сухому, недоступному для дітей, захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ:

24 місяці від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Триэнзим капс. №20

По этому товару ещё нет отзывов