Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Трипл Омега-3 Квин Biopharma для женщин №120

Код: 84731
Трипл Омега-3 Квин Biopharma для женщин №120
Цена от 695.00 до 720.00 грн

Наличие в 6 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снижение холестерина, выведение токсинов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Трипл Омега-3 Квин Biopharma для женщин №120

Состав

Склад (2 капсули):

  • Концентрат риб'ячого жиру 900 мг
  • в т. ч. Омега 3 585 мг
  • Екстракт какао 50 мг
  • Вітамін Е 12 мг 
  • EPA (Ейкозапентаеновая кислота) 302 мг
  • Вітамін D 20 мкг
  • DHA (Докозагексаєнова кислота) 203 мг
  • Вітамін К 25 мкг
  • Олія примули вечірньої 100 мг
  • Фолат 200 мкг
  • в т.ч. GLA (Гамма-лінолева кислота) 10 мг

Допоміжні речовини: желатин, гліцерин, стабілізатор (діоксид кремнію), антиоксидант (натуральний токоферол), барвник (карамель), ароматизатори.

Trippel Omega-3 Kvinne Biopharma - чистий концентрований риб'ячий жир в капсулах з вітамінами і мінералами для жінок вироблений в Норвегії з 3 видів риб - сардин, анчоуса і скумбрії, виловленої в холодних водах Норвезького моря, Атлантичного океану.

Завдяки поєднанню змісту Омеги-3, вітамінів Е, D, K та фолієвої кислоти продукт Biopharma Trippel Omega-3 перевершує за складом інші продукти.

Омега-3 - поліненасичені кислоти (ПНЖК), які мають в складі Ейкозапентаєнову кислоту (EPA) і докозагексаєнову кислоту (DHA), корисні для роботи серця, головного мозку, м'язів, суглобів, зниження рівня холестерину ЛПНП і тригліцеридів в крові. Вони запобігають утворенню холестеринових бляшок на стінках кровоносних судин, запобігаючи їх блокуванню судин, знижуючи тим самим ризик серцево-судинних захворювань.

Риб'ячий жир зміцнює кровоносні судини, збільшуючи приплив крові до органів і тканин і перешкоджаючи виникненню артеріальної гіпертензії, запобігає виникненню аритмії, зменшують ризик виникнення атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інфаркту міокарда, інсульту. Омега-3 входить до складу нервових клітин, а також бере участь в обміні речовин нервової системи, таким чином вона сприяє більш ефективному проведенню нервового імпульсу. Це означає, що Омега-3 нормалізує роботу мозку і нервової системи в цілому. Риб'ячий жир в капсулах позитивно впливає на здоров'я, ендокринну систему і імунітет всього організму.

Додатково Trippel Omega-3 Kvinne Biopharma має в складі вітаміни і мінерали

  •  Вітамін Е допомагає зберегти здоров'я серця і судин за рахунок впливу на мембрани еритроцитів, пом'якшити передменструальний синдром, менопаузальний синдром, а також є природним антиоксидантом.
  • Вітамін D необхідний для нормального функціонування імунної системи, зростання і зміцнення кісток і зубів, а також підтримує правильне функціонування м'язів і нервової тканини.
  • Вітамін К важливий для засвоєння кальцію в кістковій структурі.
  • Фолієва кислота важлива під час вагітності, так як бере участь у розвитку імунної системи організму, а також запобігає ризики розвитку дефектів нервової трубки у плода.
  • Олія примули вечірньої необхідна для краси шкіри, а також при передменструального періоду та періоду менопаузи. Олія примули вечірньої часто використовується в передпологовій період для підготовки шийки матки до пологів.
  • Екстракт какао допомагає нормалізації кровообігу, а також підвищує настрій. Це особливо важливо в період депресій.

Показания

Може бути рекомендовано лікарем як додаткове джерело поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) Омега-3 і вітамінів для створення оптимальних дієтологічних умов організму людини.

Противопоказания

Дітям до 3-х років; підвищена чутливість до компонентів продукту; перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Способ применения и дозы

Дорослим по 2 капсули 1 раз на добу під час прийому їжі.

Условия хранения

Форма випуску: капсули масою 750мг + 10% по 120 капсул у флаконі.

Умови зберігання: зберігати з щільно закритою кришкою в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 5 ° С до 25 ° С.

Номер партії (серії) і термін придатності для споживання: зазначено на флаконі.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Трипл Омега-3 Квин Biopharma для женщин №120

По этому товару ещё нет отзывов