Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фарма Груп (Pharma Group) Лошадиная Грива Укрепляющая Маска Для Волос 200 мл

Код: 28371
Фарма Груп (Pharma Group) Лошадиная Грива Укрепляющая Маска Для Волос 200 мл
Цена от 513.20 до 513.20 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фарма Груп (Pharma Group) Лошадиная Грива Укрепляющая Маска Для Волос 200 мл

Состав

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Triceteareth-4 Phosphate, Cetrimonium Chloride, Lanolin, Collagen, Hydrolyzed Keratin, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Propylene Glycol, Citric Acid, Parfum, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate

Дія:

Діючі речовини:

  • Колаген - фібрилярний білок, створює захисний шар на поверхні волосся, моментально регенерує кутикулу, живить волосся і сприяє його тривалому зволоженню, надає блиск.
  • Ланолін - вовняний віск, прекрасний кондиціонуючий компонент, благотворно впливає на структуру волосся. Забезпечує еластичність і пружність.
  • Кератин - особливо міцний структурний білок, інтенсивно зміцнює і відновлює власну кератинову структуру волосся, заповнюючи собою пошкоджені ділянки волосяного стрижня.

Результат:

Сила, густота і блиск кінської гриви надихнули нашу лабораторію на розробку лінійки засобів по догляду за волоссям, заснованої на рецептурах професійної зоокосметики.

КІНСЬКА ГРИВА - це насичена густота і неймовірна сила, підкреслені дзеркальним блиском. Вона притягує захоплені погляди своїм сяйвом і абсолютною гладкістю. Домогтися такого ефекту можливо і на жіночому волоссі. Адже розкішне волосся додає грації і неповторності всьому образу.

В основі серії - рецептура професійних засобів для коней, адаптована нашими фахівцями з урахуванням особливостей жіночого волосся. Формула засобу, на відміну від зоокосметики, не переобтяжена силіконами і жорсткими ПАРами. Містить максимально збалансований склад, насичений зміцнюючими компонентами.

У процесі живлення волосся маска впливає на волосяний стрижень, завдяки чому зміцнюється і оздоровлюється кожна волосина, знаходячи силу і міцність. Маска сприяє відновленню пошкодженої структури волосся, забезпечуючи відчутну густоту і об'єм, надаючи волоссю доглянутий і здоровий вигляд. Сприяє згладжуванню лусочок кутикули волосся, посилюючи природний блиск і шовковистість. Зміцнююча маска надає зволожуючу дію, надає блиск.

Показания

Шампунь рекомендовано застосовувати при випадінні волосся викликаному: стресами, неправильним харчуванням, змінами клімату (змінами сезонів).

Способ применения и дозы

Нанести засіб на вологе волосся і шкіру голови, залишити на три хвилини, після чого, ретельно змити водою.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фарма Груп (Pharma Group) Лошадиная Грива Укрепляющая Маска Для Волос 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Регистрация: 05.03.02-04/73319

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фарма Груп (Pharma Group) Лошадиная Грива Укрепляющая Маска Для Волос 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов