Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ультрарест таблетки №30

Код: 69513
Ультрарест таблетки №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение функции ЦНС, памяти, внимания

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ультрарест таблетки №30

Состав

1 таблетка (1300 мг) містить: Активні речовини: Магнезіум (як оксиду магнію) - 300 мг; Вітамін B6 (як піридоксину гідрохлориду) - 50 мг

Допоміжні речовини: дикальцію фосфат, Стеаринова кислота, Мікрокристалічна целюлоза, натрію кроскармелоза, магнію стеарат, Кремнезем.

Показания

Дієтична добавка насичує Магнієм і вітаміном В6 в таблетках BB Pharm Ультрарест - ефективний комплекс при м'язових спазмах і судомах, а так само для спокою і рівноваги.

Магній є життєво важливим елементом, який знаходиться у всіх тканинах організму і необхідний для нормального функціонування клітин, бере участь у більшості реакцій обміну речовин. Зокрема, він бере участь в регуляції передачі нервових імпульсів і в скороченні м'язів.

Піридоксин (вітамін В6) бере участь у багатьох метаболічних процесах, у регуляції метаболізму нервової системи, Вітамін В6 покращує всмоктування магнію з шлунково-кишкового тракту і його проникнення в клітини.

Противопоказания

Не застосовувати при індивідуальній непереносимості будь-якого з компонентів комплексу.

Дієтичну добавку не варто використовувати як заміну повноцінного раціону харчування і здорового способу життя. Не є лікарським препаратом.

Способ применения и дозы

Дорослим приймати по 1 таблетці щодня під час або після прийому їжі. Запити достатньою кількістю води. Рекомендована доза не повинна бути перевищена. Тривалість прийому може бути обговорена з лікарем.

Условия хранения

Зберігати закритим в недоступному для дітей місці при температурі від + 15 ° С до + 30 ° С при відносній вологості повітря не більше 75%.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ультрарест таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов