Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Уропрев капсулы №30

Код: 53105
Уропрев капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

мочекаменная болезнь

Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Уропрев капсулы №30

Состав

Уропрев — ефективне лікування та профілактика сечостатевих інфекцій


Безсумнівно, сучасна медицина має у своєму арсеналі засоби для лікування захворювань сечовидільної системи, але «хворобу легше попередити, ніж згодом лікувати» — ця народна мудрість ніколи не втратить своєї актуальності. Подбайте про своє здоров'я і здоров'я ваших дітей вже зараз! Уропрев — препарат нового покоління; служить додатковим джерелом аскорбінової кислоти, макро - та мікроелементів (K, Mg, P, Fe), а також цілого комплексу біологічно активних сполук органічного походження, дія яких спрямована на нормалізацію функціонального стану сечостатевої системи і посилення імунного захисту організму.


Уропрев доцільно застосовувати з метою профілактики, а також використовувати в комплексному лікуванні інфекцій сечостатевої системи у жінок. Уропрев практично не має протипоказань до застосування, сприяє зміцненню імунітету та знижує стомлюваність організму. Біологічно активні речовини, що входять у формулу препарату не викликають резистентності (звикання) патогенів та умовно-патогенних мікроорганізмів, крім того, перешкоджають надмірному окисненню ліпідів і руйнування клітинних мембран.
У кожній капсулі Уропрев міститься по 100 мг вітаміну С і по 72 мг сухого журавлинного екстракту, на 50% складається з проантоцианидина. В якості наповнювача використовується мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин і полівінілпіролідон, двоокис кремнію, тальк очищений і магнію стеарат. Капсули укладені в желатинову оболонку, що захищає препарат від руйнування при проходженні по ШКТ.

Регистрационные данные

Инструкция для: Уропрев капсулы №30

Производитель: Лецифарма-лаборатории Фармацеутико (Португалия)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Уропрев капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов