Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Вагибиотик капсулы №14

Код: 65555
Вагибиотик капсулы №14
Цена от 378.62 до 591.92 грн

Наличие в 4735 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

вагинальный кандидоз, вагиноз

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Вагибиотик капсулы №14

Состав

Одна капсула масою нетто 500 мг (mg) містить:

лактобактерії L. Plantarum LB931

10 млрд КУО (CFU)/50 мг (mg)

Допоміжні речовини: крохмаль кукурудзяний, магнію стеарат, кремнію діоксид.

Не містить ГМО.

Форма випуску

Капсули для орального застосування.

Загальна характеристика

Основні властивості лактобактерії L. Plantarum:

Нормальна вагінальна флора характеризується позитивною рівновагою між корисними бактеріями (лактобактеріями) та умовно-патогенними мікроорганізмами. Лактобактерії володіють антагоністичного активністю по відношенню до патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, та утворюють сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори.

Lactobacillus Plantarum LB931 мають наступний механізм пригнічення патогенної та умовно-патогенної флори:

  1. сприяють виробленню органічних кислот, зокрема молочної кислоти, що стимулює імунну систему та формує слабо-кисле середовище, попереджуючи розвиток урологічних та гінекологічних інфекційних захворювань;
  2. виробляють бактеріоцини (антимікробні речовини білкової природи);
  3. виробляють пероксид водню (антисептик, який чинить дезінфекційну та дезодораційну дію);
  4. мають високу адгезію до епітелію, в результаті чого формується захисний бар’єр проти колонізації патогенними та умовно-патогенними мікроорганізмами;
  5. мають конкуруючу дію з патогенними та умовно-патогенними мікроорганізмами за харчові субстрати та рецепторні ділянки, які присутні на епітеліальних клітинах стінок піхви та кишечника.

Показания

Вагібіотик® рекомендовано застосовувати для збільшення кількості природних лактобактерій в піхвовому середовищі та пригнічення зростання умовно-патогенної мікрофлори – основної ланки розвитку бактеріального вагінозу.

Застосування Вагібіотика® перешкоджає таким проявам бактеріального вагінозу або вагініту, як свербіж, виділення, неприємний запах та інше.

Вагібіотик® застосовується для профілактики у разі призначення антибактеріальної, гормональної і інших видах терапії, які можуть призвести до порушень мікробіоценозу піхви з метою запобігання дисбіотичних зрушень (зменшення кількості лактобактерій та збільшення умовно-патогенних та патогенних мікроорганізмів).

Вагібіотик® може бути рекомендований як додаткове джерело лактобактерій для підвищення імунітету та нормалізації кишечної та вагінальної мікрофлори; у разі патологічно зміненої мікрофлори піхви (наприклад, бактеріальний вагіноз або молочниця); під час і після лікування антибіотиками; при розладах, зумовлених стресом; при зниженні функції імунної системи; в період застосування ліків, що впливають на якість піхвової мікрофлори (пероральні контрацептиви); під час і після вагітності; після застосування гормональних препаратів; після перенесеної інфекції, що передається статевим шляхом.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту; діти до 14-ти років.

Застереження

Цей продукт можна застосовувати самостійно при чітко визначених проявах, що не потребують медичної уваги. Продукт можна застосовувати без призначення лікаря, але за умови попередньої консультації з ним, відповідно до інформації, що вказана у даному листі-вкладиші. У випадку, якщо прояви не зникають на протязі короткого періоду, необхідно звернутись за консультацією до лікаря. Перед вживанням в період вагітності та лактації обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Вживати дітям від 14-ти років та дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу за півгодини до їди протягом тижня, капсули необхідно запити достатньою кількістю води. Повторний курс може бути застосований через 3 тижні.

Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не перевищувати зазначену рекомендовану дозу для щоденного споживання.

Условия хранения

Упаковка

По 14 капсул у блістері, по 1 блістеру в картонній упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °C.

Термін придатності

2 роки від дати виготовлення. Номер серії виробництва та кінцева дата споживання «Придатний до» вказані на упаковці. Не слід використовувати після закінчення строку придатності.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Вагибиотик капсулы №14

По этому товару ещё нет отзывов