Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Вазобил капсулы №30

Код: 78686
Вазобил капсулы №30
Цена от 365.76 до 464.99 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

повышенная проницаемость сосудов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Вазобил капсулы №30

Состав

Діючі речовини: кверцетин-3-О-рутинозид – 150 мг, сухий екстракт червоного вина – 100 мг, сухий екстракт гінкго білоби - 50 мг, астаксантин – 15 мг;

Допоміжні речовини: лактози моногідрат (цукор молочний), крохмаль картопляний, кальцію стеарат, аеросил (кремнію діоксид колоїдний); оболонка капсули: желатин, титану діоксид.

Посилення енергетичного забезпечення, за рахунок антиоксидантної та ангіопротекторної дії, сприяє попередженню виникнення порушень кровообігу, шляхом зміцнення стінок судин і капілярів, сприяє усуненню розвитку судинних ускладнень, позитивно впливає на серцево-судинну систему та мозкові процеси, в  тому числі і в ранньому відновлюваному періоді після перенесених патологій, що пов’язані із порушеннями кровообігу.
Поживна (харчова) на 100 г добавки: білки – 13,18 г, вуглеводи – 49,82 г, жири – 3,76 г; енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки 300,36 ккал.

Показания

Вазобіл рекомендовано до раціону харчування, як додаткове джерело гінкголідів,  флавоноїдів (катехінів та проантоцианідів), незамінних амінокислот, ресвератролу, каротиноїду астаксантину, що мають потужні антиоксидантні властивості, зв’язують та виводять з організму вільні радикали, запобігають відкладанню бляшок на внутрішній стінці судин, зменшують вірогідність тромбоутворення та покращують реологічні властивості крові.

Противопоказания

Не рекомендується вживати при індивідуальній підвищеній чутливості до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

По 1-2 капсулі 2 рази на добу після їжі протягом 1-2 місяців.

В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Строк придатності

24 місяці від дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості не більше 75%.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Вазобил капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов