Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Вертебра саше №30

Код: 69148
Вертебра саше №30
Цена от 468.00 до 840.99 грн

Наличие в 1758 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Саше

Разрешено

для взрослых

Детям с

с 18 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Вертебра саше №30

Состав

На 1 саше (g (г)): активні інгредієнти:

  • гіалуронова кислота - 5 мг;
  • метилсульфонілметан - 100 мг;
  • хондроїтину сульфат - 300 мг;
  • глюкозаміну сульфат 600 мг;
  • гідролізат колагену - 50 мг;
  • сульфат марганцю - 1,65 мг;
  • екстракт кореня гарпагофітуму - 10 мг;
  • вітамін С - 40 мг.

Вертебра - це додаткове джерело глікозаміногліканів - глюкозаміну сульфату, хондроїтину сульфату, природної органічної сполуки сірки - метилсульфонілметану, колагену, активних компонентів екстракту кореня гапаргофітума (іридоїдні глікозиди) і марганцю, які можуть поліпшити функціональний стан міжхребцевих дисків і суглобів.

Глюкозамину сульфат бере участь у формуванні хрящової тканини, сприяє відновленню та уповільнення її руйнування при деструктивних змінах, стимулює синтез протеогліканів, що забезпечує підтримку стану міжхребцевих (фасеточних) суглобів і дисків.

Хондроїтину сульфат - один з основних компонентів сполучної тканини, що входить до складу міжхребцевих суглобів, дисків і зв'язок, забезпечує їх вологонасичення, сприяє захисту та зменшення запалення, допомагає стимулювати регенерацію, перешкоджає їх руйнуванню.

Метілсульфонілметан (ЧСЧ) - органічне джерело сірки, яка забезпечує гнучкість і еластичність сполучної і хрящової тканини. МСМ сприяє зменшенню запалення і підтримці компонентів міжхребцевих з'єднань.

Колаген - один з основних компонентів пульпозного ядра, фіброзного кільця, хрящової тканини міжхребцевих дисків і суглобів. Колаген при дегенеративних змінах несе руйнування. Гідролізат колагену сприяє відновленню його вмісту і уповільнення руйнівних змін.

Екстракт кореня гарпагофітуму містить активні компоненти іридоїдних глікозидів, які сприяють зменшенню запалення в міжхребцевих дисках і суглобах.

Марганець - ключовий мікроелемент синтезу сполучної тканини і матриксу хряща.

Вітамін С допомагає підтримувати структуру і функцію хрящової і сполучної тканини. Вітамін С є активатором в синтезі колагену.

Показания

Рекомендується як дієтична добавка для дорослих для підтримки і захисту компонентів міжхребцевих дисків і суглобів при запально-дегенеративних змінах.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Вагітність і годування груддю, діти до 18 років, тяжкі порушення функції печінки і нирок.

Перед початком застосування дієтичної добавки і при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря. На початку лікування у пацієнтів з цукровим діабетом доцільно проводити контроль рівня глюкози в крові. Дотримуватися обережності при призначенні разом з антикоагулянтами.

Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Не застосовувати дітям.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1-2 саше на добу незалежно від прийому їжі. Перед вживанням вміст 1 саше слід повністю розчинити в 100-200 мл теплої питної води і прийняти відразу після приготування.

Рекомендований курс і термін споживання - 3 місяці, якщо лікар не призначив інакше.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Вертебра саше №30

По этому товару ещё нет отзывов