Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Вистабон Глюкозамин 1500 пор. саше №30

Код: 85846
Вистабон Глюкозамин 1500 пор. саше №30
Цена от 416.00 до 653.81 грн

Наличие в 110 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

устранение суставных и мышечных болей, при радикулите, ревматизме, остеохондрозе

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Саше

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Вистабон Глюкозамин 1500 пор. саше №30

Состав

1 саше містить: глюкозамін сульфат калію хлорид 1500 мг (mg). Допоміжні речовини: лактоза, ароматизатор апельсиновий, барвник жовтий «сонячний захід» (Е110), аеросіл.

Без ГМО. Містить лактозу. Не є лікарським засобом.

Показания

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело глюкозаміну для відновлення та покращення загального стану сполучної тканини та хрящів, підвищення гнучкості та еластичності суглобів, зв’язок та сухожиль.

Вістабон Глюкозамін підтримує відновлення хрящової тканини, сухожиль і зв’язок при вікових змінах та підвищеному фізичному навантаженні на хребет та суглоби.

Глюкозамін та його сульфатні солі необхідні для синтезу глікозаміногліканів (в тому числі, гіалуронової кислоти, хондроїтину) — важливих складових суглобового хряща і синовіальної рідини.

  • Сульфатні солі глюкозаміну сприяють фіксації іонів сірки при синтезі глікозаміногліканів, покращують трофіку суглобового хряща;
  • Глюкозамін пригнічує синтез супероксидних радикалів та активність лізососмальних ферментів, колагенази, фосфоліпази А2 та інтерлейкіну 1 — речовин, які здатні руйнувати суглобовий хрящ.

Тому глюкозамін, з одного боку, сприяє дії на симптоми остеоартриту, а з іншого – затримці структурних порушень суглобів.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період годування груддю. 

Способ применения и дозы

Дорослим: по 1 саше 1 раз на день після вживання їжі. Вміст саше слід розчинити в достатній кількості води безпосередньо перед застосуванням. Тривалість курсу споживання 1 місяць або за призначенням лікаря, в подальшому термін споживання необхідно узгоджувати з лікарем. Перед споживанням рекомендується консультація лікаря.

Застереження

Не перевищуйте зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Припиніть використання у разі виникнення будь-яких непередбачуваних реакцій. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Форма випуску

Саше, по 30 саше у картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла та у недоступному для дітей місці при температурі не вище 25?С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Вистабон Глюкозамин 1500 пор. саше №30

По этому товару ещё нет отзывов