Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Vita-комар спрей для взрослых и детей 100 мл

Код: 72592
Vita-комар спрей для взрослых и детей 100 мл
Цена от 35.50 до 36.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Vita-комар спрей для взрослых и детей 100 мл

Состав

вода очищена, спирт етиловий денатурований, діюча речовина: N, N-діетил-м-толуамід – 10 %, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, ефірна олія герані, ефірна олія лимону, ефірна олія евкалипту, феноксіетанол, етилгексілгліцерін.

Опис

Спрей косметичний від укусів комах для дорослих і дітей («VITA-КОМАР»).

Спрей «VITA-КОМАР» призначений для позбавлення від комарів, мошок, москитів і кліщів. Натуральні компоненти, що входять до його складу, здатні створювати на поверхні шкіри невидимий та непомітний бар´єр, який відлякує комах.

Способ применения и дозы

перед застосуванням струсити флакон. З відстані 10-15 cm (см) рівномірно нанести засіб на відкриті ділянки тіла й одяг.

Для обробки обличчя – спочатку нанести засіб на долоню, потім нанести на обличчя не втираючи. Забезпечує ефективний захист до 4-х годин. При необхідності обробку повторити. Рекомендується використовувати не більше 3-х разів на добу.

Не допускати потрапляння в очі та на ушкоджені ділянки шкіри. При потраплянні – промити водою. Не рекомендований вагітним та годуючим жінкам, а також дітям молодше 3-х років. Дітям до 5 років засіб наносять дорослі, не більше 2 разів на добу. Після повернення у приміщення потрібно вимити обробленні ділянки шкіри водою з милом.

Застережні заходи:

не рекомендується використовувати засіб особам, які мають підвищену чутливість до окремих компонентів, та при ушкодженні шкіри, подразнення, мікротравми, подряпини, тощо.

Условия хранения

зберігати на складах в чистих, сухих приміщеннях, при відсутності прямого потрапляння сонячних променів, зберігати у щільно закритій тарі на відстані не менше ніж 1 m (м) від нагрівальних приладів за температури від 5 °С до 25 °С при відносній вологості не більше 75 %.

Зберігати в місцях недоступних для дітей!

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Vita-комар спрей для взрослых и детей 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов