Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

ВитаТон Кардио капс. №60

Код: 63765
ВитаТон Кардио капс. №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Инструкция для ВитаТон Кардио капс. №60

Состав

Склад

1 подвійна капсула

Риб'ячого жиру

417,16 мг

Ейкозопентаєнової кислоти (ЕПК)

116,76 мг

Докозогексаєнової кислоти(ДГК)

79,23 мг

Магнію цитрату

103,5 мг

Вітаміну DЗ

800 МО

Вітаміну К2

1,80 мг

Вітаміну В1

2,04 мг

Вітаміну В2

1,68 мг

Вітаміну В6

2,22 мг

Вітаміну В9

263 мкг

Вітаміну В12

З мг

Допоміжні речовини: риб'ячий желатин, олія соєва (IP), вода, моно- і дигліцериди жирних кислот, масла, оксид заліза, Carmoisine Azorubine.

Загальні властивості:

Переваги:

  • революційна технологія капсулювання DUOCAP™;
  • використання 100% чистого вітаміну К2 як менахінон-7 (МК-7);
  • Омега-3 сприяють зменшенню густини та в'язкості крові;
  • унікальний склад, що поєднує в собі всі необхідні інгредієнти для здоров'я серцево-судинної системи та кісток;
  • оптимальне вивільнення активних інгредієнтів для максимального їх поглинання;
  • висока ефективність та безпека застосування.

Показания

ВітаТон™ Кардіо завдяки унікальній технології DUOCAP™ (Сарsugel) поліпшує: здоров'я серцево-судинної системи та здоров'я кісток і задовольняє потреби двох категорій споживачів - жінок та чоловіків, особливо у віці 35+ однією капсулою. За допомогою революційної технології капсулювання DUOCAP™ забезпечує відділення чутливих інгредієнтів, забезпечуючи при цьому оптимальне вивільнення діючих речовин для максимального поглинання кожного інгредієнта і стабільність продукту.

VITATONE™ Cardio містить:

Незамінні Омега-3 жирні кислоти є поліненасиченими жирними кислотами (ДГК та ЕПК), що мають вирішальне значення для підтримки і поліпшення клітинного здоров'я в організму. їх називають поліненасиченими, оскільки вони містять більше одного подвійного зв'язку в ланцюзі жирних кислот. Омега-3 боряться з хронічним запаленням, що може пояснити зростання захворювань таких як астма, ішемічна хвороба серця, багато форм раку та нейродегенеративні розлади, такі як хвороба Альцгеймера. Доведено, що прийом Омега-3 значно знижує ризик ішемічної хвороби серця, ризик раптової смерті та смертності загалом. Європейський орган з безпеки харчових продуктів погоджується з тим, що ДГК та ЕПК сприяють нормальному функціонуванню серця.

ДГК і ЕПК також впливають на ліпіди плазми крові, знижуючи рівень тригліцеридів, ліпопротеїдів низької та дуже низької щільності (ЛПДНЩ), тобто впливає на зменшення шкідливого холестерину. Це покращує прогноз для хворих на атеросклероз, призводить до зменшення його ускладнень (інфарктів та інсультів) та сприяє нормалізації артеріального тиску.

Вітаміни D3 і К2 є основними вітамінами, що впливають на різноманітні процеси в організмі, пов'язані з обміном кальцію - запобігають кальцифікації атеросклеротичної бляшки та за рахунок цього поліпшують еластичність судин й сприяють зміцненню їх стінки, утримують достатню кількість кальцію в кістках, тобто перешкоджають віковому розвитку остеопорозу та попереджають ламкість кісток.

Магній називають найважливішим мінералом для серця. Також він є важливим мінералом з м'язово-розслаблюючими та антиаритмічними властивостями. Його вплив на серцево-судинну систему пов'язаний із здатністю нормалізувати артеріальний тиск, поліпшувати кровообіг в судинах серця та запобігати порушенням серцевого ритму. Магній бере участь у регулюванні кількості холестерину. Він активізує вітамін В6, що міститься у ферменті, під дією якого утворюється лецитин, а лецитин, в свою чергу, регулює кількість холестерину. Європейський орган з безпеки харчових продуктів також погоджується, що магній сприяє підтримці нормальної функції м'язів та стверджує, що магній сприяє підтримці міцності кісток. Наукові дослідження довели, що незначний дефіцит магнію провокує хвороби серця, а значний дефіцит призводить до інфарктів.

VITATONECardio містить п'ять вітамінів групи В – В1, В2, В6, В9, В12.

В1 - відіграє важливу роль у вуглеводному обміні та функціонуванні нервової системи як кофактор ферментів.

В6 відіграє головну роль в обміні амінокислот, жировому та вуглеводному обміні і впливає на нормалізацію роботи нервової системи.

В12 відіграє важливу роль в обміні речовин, особливо в синтезі нуклеїнових кислот, поділі клітин, утворенні мієліну та утворення клітин крові. Європейський орган з безпеки харчових продуктів також погоджується, що В12 сприяє нормальному формуванню еритроцитів.

Всі компоненти VITATONE™ Cardio чинять збалансований вплив на основні функціональні ланки серця, судин, нервової та кісткової систем.

У виробництві VITATONE™ Cardio використовуються екологічно чисті речовини, а подвійна капсула Duo забезпечує їхнє поступове та фізіологічне надходження в організм, що дозволяє досягти максимального ефекту.

Противопоказания

Не рекомендовано при підвищеній чутливості до окремих компонентів та особам віком до 18 років. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу споживання. Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування - збалансована дієта та здоровий спосіб життя мають важливе значення.

Дієтична добавка до раціону харчування. Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Дорослим вживати по 1-2 капсули на добу під час сніданку запиваючи склянкою води. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання: Оптимальний курс становить не менш ніж 3 місяці. За необхідністю, курс прийому може тривати більш довгий термін, або поновлюватись декілька разів на рік.

Передозировка

Надмірне споживання може викликати послаблюючу дію.

Условия хранения

Зберігати за температури не більше +15-25 °С, в сухому, захищеному від вологи та недоступному для дітей місці.

Форма випуску

Подвійні капсули, №30 або №60 в картонній упаковці.

Термін придатності

24 місяці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о ВитаТон Кардио капс. №60

По этому товару ещё нет отзывов