Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витацелл-Артро капсулы №10

Код: 74885
Витацелл-Артро капсулы №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витацелл-Артро капсулы №10

Состав

1 капсула містить:  500  мг Глюкозамінсульфат-калієвая сіль, 350  мг Хондроітинсульфат, 20 мг Віт.С ( 25%) , 10  мг Віт.Е ( 83% ), 2  мг Віт.В6 ( 143%) ,  5  мг Цинк ( 50%) , 1  мг Марганець (50%) ,40  мкг.Селен  (73%).

Глюкозамін - аміносахарид, є одним з головних будівельних елементів сполучних тканин - хряща і зв'язкового апарату, необхідний для утворення синовіальної рідини. Глюкозамін входить до складу клітинних мембран і білків.

Хондроітин сульфат є мукополісахаридом, який підтримує здорову еластичність хряща. Вміст його в 1 капсулі Вітацель®-Артро = 350 мг, що є більш, ніж достатньою кількістю для одноразового щоденного прийому.

Вітамін Е виступає як антиоксидант проти «вільних радикалів», бере участь у формуванні колагенових волокон міжклітинної речовини, бере участь в біосинтезі гема і білків, в регенерації хрящової тканини. Ефективність вітаміну Е підвищується у присутності інших поживних речовин-антиоксидантів. Його протиракову захисну дію особливо помітно підвищує вітамін С.

Вітамін С - потужний антиоксидант. Він відіграє важливу роль в регуляції окислювально-відновних процесів, бере участь в синтезі колагену і проколагену, обміні фолієвої кислоти та заліза, а також синтезі стероїдних гормонів і катехоламінів, має протизапальну і протиалергічну дію.

Витамін B6 приймає участь в біосинтезі колагену.

Мікроелемент марганець підтримує фермент, який має важливе значення для формування кісток і сполучної тканини. Дія марганцю попереджує виникнення остеопорозу і ревматоїдного артриту, тому що стимулює процес росту і відновлення хрящів. Особливо виражену дію марганець надає на інсуліновий обмін.

Мікроелементи цинк і селен є головними компонентами системи захисту організму і хрящової тканини, синергiчно працюють з іншими компонентами Вітацель®-Артро.

Показания

Рекомендується приймати як самостійну харчову добавку для збереження і підтримування функції суглобів, особливо у осіб старших 40 років, так і в комплексній терапії, спрямованій  на лікування захворювань опорно-рухового апарату.

Способ применения и дозы

Рекомендовано приймати по 1 капсулі в день з невеликою кількістю води, не розжовуючи. Вітацель®-Артро    не містить штучних  барвників, ароматизаторів та консервантів. Примітка  для хворих на цукровий діабет: 1 капсула містить 2,49 ккал / 10,44 кДж и 0,04 ХE.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витацелл-Артро капсулы №10

По этому товару ещё нет отзывов