Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №04 Анемия (Vitagen Anemia) капсулы №60 в Флак.

Код: 73343
Витаджен №04 Анемия (Vitagen Anemia) капсулы №60 в Флак.
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

анемия

Область применения

гематология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №04 Анемия (Vitagen Anemia) капсулы №60 в Флак.

Состав

Інгредієнти Кількість
Фолієва кислота (L-метилфолат) 600 мкг
Вітамін A (100% бета-каротин) 3 мг (5000 IU)
Вітамін B6 (піридоксаль 5′-фосфат) 1,5 мг
Вітамін B12 (метилкоболамін і дібенкозид) 2,15 мкг
Вітамін C (L-аскорбінова кислота) 75 мг
Вітамін E (неестерофікований d-альфа токоферол плюс суміш токоферолів: d-бета, d-дельта і d-гамма токофероли) 37 мг (50 IU)
Цинк (цинку бісгліцинат) 9 мг
Інші інгредієнти: двоосновний фосфат кальцію безводний, порошок мікрокристалічної целюлози, лактоза безводна, крохмаль і консерванти.

Властивості

Препарат VITAGEN ANEMIA збалансований за складом і пропорціям корисних речовин. У його склад входить вітамін А, С і Е, група вітамінів В, а також цинк у формі легкозасвоюваного з’єднання. Формула препарату підібрана так, щоб всі його компоненти взаємодіяли між собою, посилюючи дію кожного елемента.

Вітаміни А і С грають важливу роль в синтезі гемоглобіну. Вони покращують всмоктування сполук заліза, які людина отримує з їжею. Вітамін Е – потужний антиоксидант. Він пов’язує вільні радикали і пероксидні сполуки, захищаючи стінки еритроцитів від руйнування. Вітаміни групи В стимулюють процеси кровотворення, збільшують кількість вироблюваних еритроцитів.

Препарат VITAGEN ANEMIA – надійний профілактичний засіб від анемії, який чинить на організм загальнозміцнюючу дію:

  • підвищення рівня гемоглобіну, збільшення кількості еритроцитів в крові;
  • підвищення працездатності та стійкості до фізичних навантажень;
  • поліпшення настрою, нормалізація процесів сну;
  • зникнення таких симптомів, як слабкість, загальне нездужання;
  • поліпшення концентрації уваги.

Вітамінно-мінеральний комплекс може використовуватися в комплексі з іншими лікувальними засобами для профілактики і лікування анемії. Протипоказання до застосування – індивідуальна непереносимість компонентів препарату. Перед початком прийому бажано проконсультуватися у лікаря. Це особливо важливо в тих випадках, коли мова йде про анемію вагітних, а також при анеміях, які є симптомами важких захворювань (наприклад, онкологія).

Відновлення працездатності

Вплив всіх компонентів препарату спрямовано на відновлення кровотворної функції організму і збільшення кількості гемоглобіну. В результаті поступає достатня кількість кисню, що забезпечує нормалізацію обміну речовин і харчування тканин. Як наслідок – підвищується стійкість організму до фізичних і інтелектуальних навантажень, поліпшується концентрація.

Поліпшення загального фізичного стану

Регулярний прийом препарату VITAGEN ANEMIA благотворно позначається на роботі серцево-судинної системи. Вже через кілька тижнів після початку курсу наступають помітні поліпшення загального стану: зникає слабкість, головний біль, а також прояви гіпотонії. Вітаміни, що містяться в препараті, служать коферментами (активними центрами) для багатьох гормонів, які регулюють обмін речовин, передачу нервових імпульсів і інші важливі процеси в організмі людини.

Показания

Анемія – це не захворювання, а група симптомів, які включають в себе зниження концентрації гемоглобіну в крові, зменшення кількості еритроцитів. Через цi процеси порушується постачання тканин киснем. Людина, що страждає анемією, швидко втомлюється, відчуває слабкість, у неї знижується здатність до навчання і концентрація уваги. У більш важких випадках можуть виникати різні патології, починаючи від порушень апетиту і сну, закінчуючи серцевою недостатністю.

Дуже часто анемічні стани виникають через неповноцінне харчування, високi навантаження на нервову систему, нестачу свіжого повітря і рухової активності. Вітамінно-мінеральний комплекс VITAGEN ANEMIA допоможе попередити появу анемічних симптомів. До його складу входять біологічно активні речовини і мінерали, що стимулюють синтез гемоглобіну, що відновлюють кровотворні функції організму.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

По 1 капсулі 1 раз на день під час їжі. При необхідності продовження курсу прийому понад три місяці – необхідна консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в сухому та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №04 Анемия (Vitagen Anemia) капсулы №60 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов