Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №12 Коллаген Адвансед (Vitagen Collagen Advanced) капс. №60

Код: 65982
Витаджен №12 Коллаген Адвансед (Vitagen Collagen Advanced) капс. №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №12 Коллаген Адвансед (Vitagen Collagen Advanced) капс. №60

Состав

Вітамінний комплекс для зміцнення й омолодження шкіри, позбавлення від зморшок, збереження початкового рівного і підтягнутого контуру особи, боротьби з целюлітом. Рекомендований жінкам, які мають вікові проблеми з шкірою.

Головним компонентом комплексу Vitagen Collagen Advanced є колаген – фибриллярный білок, який підтримує належний рівень зволоження шкіри і сприяє її регенерації клітин. Регулярне вживання продукту дозволяє попередити передчасне старіння шкіри, розгладжує шкіру, робить її пружною і еластичною.

Показания

Прийом полівітамінного комплексу рекомендується кожній жінці, яка прагне зробити свою шкіру пружною, позбавитися від зморшок на обличчі і «апельсинової кірки» на стегнах. Його призначають представницям прекрасної статі, які мають вікові проблеми зі шкірою і які страждають запальними захворюваннями хрящових тканин. Вітаміни будуть корисні як профілактики целюліту, гравітаційного старіння або після пластичних операцій.

Завдяки високій біодоступності Vitagen Collagen Advanced добре засвоюється організмом. Його використання дарує жінкам безліч істотних переваг:

  • уповільнює процеси природного старіння;
  • розгладжує зморшки;
  • вирівнює контур особи;
  • зміцнює волосся і нігтьові пластини;
  • бореться з утворенням целюліту.

Продукт може бути використаний людьми зі схильністю до алергічних реакцій, оскільки капсули рослинного походження не містять лактози, глютену і штучних добавок.

Гладка шкіра без зморшок

Низький вміст колагену в організмі є основною причиною прогресування старіння і появи зморшок на обличчі. Полівітамінний комплекс покликаний стимулювати оновлення і омолодження шкірних покривів, а також сприяти розгладженню зморшок – як вікових, так і мімічних. Міститься в ньому фибриллярный білок підвищує захисні функції шкіри, усуває її сухість і в'ялість, надає пружність і еластичність. Завдяки колагену можна домогтися природної краси і молодості шкіри без хірургічної підтяжки обличчя.

Підтягнутий овал обличчя

Вітаміни і мінерали в складі продукту захищають жінку від гравітаційного старіння, при якому особа обвисає і втрачає свій первісний овал. Завдяки колагену вдається зберегти м'язовий каркас особи, зміцнити сполучні тканини і домогтися структурної підтримки контуру. Присутній в комплексі хондроїтин сульфат допомагає виводити з організму вільні радикали, які сприяють обвисання шкіри, а гіалуронова кислота регулює водний баланс у клітинах і підвищує вироблення еластинових волокон, які надають шкірним покривом підтягнутий і пружний вигляд.

Боротьба з целюлітом

Комплекс можна успішно направити на боротьбу з целюлітом, оскільки в капсулах міститься екстракт паростків пшениці, що дозволяє усунути розтяжки і «апельсинову кірку». Ефект досягається за рахунок вмісту в екстракті вітаміну Е, який має антиоксидантні властивості і знижує навантаження на лімфатичну систему, пов'язану з токсинами і вільними радикалами. Неоціненна роль вітаміну С, присутнього в комплексі. Він запобігає руйнування колагенової ланцюжка в організмі, зміцнює шкіру і посилено допомагає розщеплювати жири.

Vitagen Collagen Advanced пройшов клінічні випробування і отримав необхідні сертифікати якості, які доводять його ефективність і абсолютну безпеку для здоров'я людей.

Способ применения и дозы

По 2 капсули в день під час їжі.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №12 Коллаген Адвансед (Vitagen Collagen Advanced) капс. №60

По этому товару ещё нет отзывов