Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №21 Альфа-липоевая кислота Макс (Vitagen Alpha-Lipoic Acid Max) капсулы №60

Код: 74812
Витаджен №21 Альфа-липоевая кислота Макс (Vitagen Alpha-Lipoic Acid Max) капсулы №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

похудение и детоксикация

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №21 Альфа-липоевая кислота Макс (Vitagen Alpha-Lipoic Acid Max) капсулы №60

Состав

Інгредієнти Кількість
Альфа-ліпоєва кислота 150 мг
Інші інгредієнти: двоосновний фосфат кальцію безводний, порошок мікрокристалічної целюлози, лактоза безводна, крохмаль і консерванти.

Властивості

Vitagen Alpha-Lipoic Acid Max містить максимальну кількість альфа-ліпоєвої кислоти, завдяки чому відзначається висока ефективність комплексу. Активний компонент з антиоксидантною дією покращує концентрацію уваги, пам'ять, зорові функції, сприяє швидкому виведенню шкідливих токсинів і солей з організму, сповільнює природні процеси старіння, роблячи шкіру еластичною і пружною.

Застосування і корисні властивості

АЛК здатна швидко відновлювати структуру тканин, насичувати клітини енергією, прискорювати процеси спалювання жирових відкладень. Комплекс з максимальним вмістом ліпоєвої кислоти незамінний для спортсменів, так як підвищує витривалість, сприяє нарощуванню м'язової маси, зняттю окисного стресу після виснажливих тренувань. Вітаміни рекомендовані людям, що бажають позбутися від зайвої ваги, що страждають порушеннями сну і головними болями, а також схильною до стресів.

Вітамінно-мінеральний комплекс, що містить потужний природний антиоксидант у високій концентрації, має низку переваг:

  • захист від емоційного виснаження організму;
  • зняття стресу, нервового перенапруження;
  • поліпшення працездатності і позбавлення від безсоння;
  • спалювання жирових відкладень і прискорення метаболізму.

Ефективність АЛК обумовлена ??її протизапальними, антиоксидантними та абсорбуючими властивостями, що незамінне для поліпшення функцій нервової системи і боротьби з природними процесами старіння.

Поліпшення роботи мозку

Комплекс з максимальним вмістом АЛК (75 мг) рекомендується для підвищення концентрації уваги і поліпшення пам'яті. Завдяки антиоксидантної активності активна речовина уповільнює процеси старіння мозку, знижує ризик виникнення інсульту, забезпечуючи повноцінний захист від негативного впливу нейротоксинів. Крім того, альфа-ліпоєва кислота сприяє поліпшенню когнітивних функцій. При регулярному застосуванні АЛК знижується ризик виникнення нервових розладів і хронічних хвороб головного мозку.

Стійкість до стресів

Вітамінно-мінеральний комплекс з потужним антиоксидантом забезпечує насичення всіх клітин організму додатковою енергією. Висока концентрація альфа-ліпоєвої кислоти дозволяє зберігати спокій в стресових ситуаціях, а також підвищити емоційний настрій. При регулярному вживанні відновлюються нервові клітини, стабілізується нервова діяльність організму, з'являються нові сили. Антиоксидант натурального походження знімає стрес, втому, позбавляє від апатії, дратівливості, депресивних станів.

Поліпшення стану шкіри

Альфа-ліпоєва кислота, що міститься в комплексі в кількості 75 мг, використовується в косметологічних цілях для додання здорового кольору шкіри і боротьби з природними процесами старіння. Активний компонент сприяє усуненню дрібних зморшок і тьмяності шкіри, зменшенню рубців після прищів, кіл під очима і набряків. Вітаміни рекомендовані для пом'якшення тілесних, позбавлення від вугрового висипу, зменшення видимості складок на обличчі, підтягування контурів.

Комплекс Vitagen в капсулах рослинного походження містить максимальну кількість альфа-ліпоєвої кислоти - найпотужнішого антиоксиданту природного походження. Активна речовина має властивості, які допомагають поліпшити настрій і загальний стан організму.

Показания

Комплекс з максимальним вмістом альфа-ліпоєвої кислоти для підвищення фізичної і розумової активності, позбавлення від зайвих кілограмів і зняття стресу. Рекомендований чоловікам і жінкам, які ведуть активний спосіб життя, що зазнають перенапруження і втому.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

По 1 капсулі 2 рази на день під час їжі. При необхідності продовження курсу прийому понад три місяці необхідна консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в сухому та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №21 Альфа-липоевая кислота Макс (Vitagen Alpha-Lipoic Acid Max) капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов