Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №53 L-Аргинин (Vitagen L-Arginine) капсулы №60

Код: 74820
Витаджен №53 L-Аргинин (Vitagen L-Arginine) капсулы №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №53 L-Аргинин (Vitagen L-Arginine) капсулы №60

Состав

Інгредієнти Кількість
L-аргінін 500 мг
Інші інгредієнти: двоосновний фосфат кальцію безводний, порошок мікрокристалічної целюлози, лактоза безводна, крохмаль і консерванти.

Властивості

Амінокислота, що входить до складу вітамінного комплексу, синтезується в організмі здорової людини. При ослабленні імунітету, тривалої хвороби і в осіб похилого віку, синтез амінокислоти знижується, що призводить до збоїв в роботі внутрішніх органів і порушення обміну речовин.

При регулярному прийомі активний комплекс:

  • покращує роботу серця;
  • підвищує еластичність хрящової тканини;
  • покращує структуру волосся;
  • запускає процес спалювання жирів;
  • нормалізує роботу печінки;
  • підвищує потенцію;
  • прискорює синтез гормону росту.

Аргінін сприяє вивільненню з клітин оксиду азоту, що позитивно позначається на стані судин і складі крові.

Користь для серця

L-аргінін, що міститься в комплексі Вітаджен, рекомендований для зниження рівня холестерину в крові. Достатнє надходження корисного компонента в організм сприяє очищенню судин від атеросклеротичних бляшок.

Головна функція амінокислоти – транспортування окису азоту, зменшення концентрації якого покращує кровопостачання внутрішніх органів, в тому числі і головного мозку.

Активне з’єднання розслабляє судини, знімаючи спазм. При цьому, нормалізується артеріальний тиск, поліпшується робота серця.

Регулярне вживання VITAGEN L-ARGININE знижує ризик розвитку серцевої недостатності і небезпечних патологій судин.

Для волосся та суглобів

Амінокислота бере участь в синтезі колагенових клітин. Додаткове джерело аргініну рекомендоване при травмах зв’язок і суглобів для прискорення регенерації пошкоджених тканин і швидкого відновлення рухової функції.

Колаген також виступає будівельним матеріалом волосся і шкіри. Він утримує вологу всередині клітин, що сприяє зміцненню структури волосяного стрижня і захисту шкіри від передчасного старіння.

Для росту

VITAGEN L-ARGININE рекомендований в якості підтримуючої терапії у дітей та підлітків при порушенні вироблення гормону, що сприяє зростанню. Аргінін нормалізує гормональний фон, що сприяє безпечному збільшенню росту людини.

Для ліквідації дефіцитних станів, фахівці рекомендують приймати додаткові джерела аргініну, у вигляді добавок. Висока концентрація вільної амінокислоти міститься в вітамінах VITAGEN L-ARGININE.

Для зниження ваги

Прийом вітамінного комплексу в рекомендованій дозі сприяє розщепленню жирів і зменшення маси тіла. При цьому, людина не втрачає м’язової маси. Активні сполуки, що входять до складу амінокислоти, прискорюють обмін речовин, збагачують м’язову тканину киснем, прискорюють кровообіг. Поєднуючи заняття спортом і прийом VITAGEN L-ARGININE, вага знижується інтенсивніше.

Користь для печінки і травної системи

Клінічно доведено позитивний вплив аргініну на печінку і травну систему. Амінокислота сприяє розслабленню гладкої мускулатури, поліпшенню всмоктуваності поживних речовин.

При зниженні синтезу аргініну, в першу чергу страждає печінка. Знижується кровообіг і регенерація пошкоджених клітин, порушується вироблення глюкози.

Травний орган потребує постійного очищення від шлаків і токсинів. Аргінін прискорює процес виведення шкідливих сполук, для подальшого перетворення шлаків в сечовину.

Відновлення чоловічої сили

Частково замінна амінокислота бере участь у виробленні гормонів. Тестостерон – чоловічий гормон, який відповідає за репродуктивну функцію і потенцію. Порушення вироблення тестостерону загрожує чоловікові безпліддям і втратою статевої активності – імпотенцією.

Аргінін розширює кровоносні судини і прискорює азотистий обмін. В результаті, судини розширюються, посилюється приплив крові до органів малого тазу і печеристому тілу статевого органу. При регулярному вживанні амінокислоти чоловікові гарантована стійка тривала ерекція.

Препарат:

  • не містить глютену, крохмалю та пшениці;
  • повністю задовольняє потребу організму в амінокислоті;
  • безпечний для здоров’я;
  • не є ліками;
  • повністю засвоюється організмом, не порушуючи роботи внутрішніх органів.

При правильному харчуванні людський організм виробляє аргінін в достатній кількості. З віком, цей процес сповільнюється. Усунути дефіцитний стан допоможуть вітаміни VITAGEN L-ARGININE.

Показания

Вітамінний комплекс VITAGEN L-ARGININE з високим вмістом аргініну, рекомендований чоловікам і жінкам для поліпшення роботи серця, печінки, при травмах опорно-рухового апарату, для безпечного зниження ваги. Вітаміни сприяють підвищенню потенції, поліпшення структури волосся.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту. Вагітність та період лактації.

Способ применения и дозы

Добова норма препарату - 1-3 капсули на добу. (Не більше трьох капсул на добу)

Условия хранения

Зберігати в сухому та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №53 L-Аргинин (Vitagen L-Arginine) капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов