Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №62 Керамиды и Колаген (Vitagen Ceramides and Collagen) капсулы №60

Код: 67684
Витаджен №62 Керамиды и Колаген (Vitagen Ceramides and Collagen) капсулы №60
Цена от 379.26 до 537.00 грн

Наличие в 392 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, волос и ногтей

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №62 Керамиды и Колаген (Vitagen Ceramides and Collagen) капсулы №60

Состав

Капсули рослинного походження


Вітамін C (як L-форма аскорбінової кислоти) - 30 мг
Гідролізований колаген тип II - 300 мг
Хондроїтину сульфат (з акулячого хряща) - 100 мг
Гіалуронова кислота (натрієва сіль гиалуроната) - 50 мг
Екстракт паростків пшениці (стандартизований по 50% глікозікерамідов – 4 мг, 40% дігалактозілдігліцерідам (DGDG) – 3 мг) - 7,5 мг

 

Комплекс вітамінів Vitagen Ceramides + Collagen надає омолоджуючий ефект. Забезпечує організм колагеном, гіалуронової кислотою, вітаміном С для комплексного вирішення вікових проблем зі шкірою, волоссям, нігтями, зубами і суглобами.

Ефект від вживання добавки Ceramides + Collagen:

  • зміцнює суглоби і сполучні тканини;
  • перешкоджає пошкодженню здорових клітин;
  • омолоджує і регенерує епідерміс;
  • надає загальнозміцнюючий ефект.

Біодобавка Кераміди + Колаген синтезує гормон росту, забезпечує міцність і стійкість до навантажень хрящів, зв’язок і суглобів. Сприяє еластичності м’язів. Комплекс рекомендований як додаткова добавка до раціону бодібілдерів і важкоатлетів для повноцінного живлення м’язів.

Збереження молодості

Кераміди (Ceramides) необхідні для надання пружності і збереження вологи в шкірі. Вони служать бар’єром проти бактерій і забруднень навколишнього середовища. Є важливим елементом для догляду за волоссям. Благотворно впливають на структуру волосся, усувають пошкодження клітин

Здорові суглоби і зв’язки

Колаген (Collagen) відповідає за створення повітропроникного, влагоудерживающего шару на поверхні шкіри. Забезпечує міцність тканин і захист від механічних пошкоджень. Надає зволожуючий, пластифікуючий (розгладжуючий) ефект. Захищає від розтяжок.

Зміцнення імунної системи

Вітамін С (Vitamin C) будучи безпосереднім учасником синтезу колагену підсилює його ефективність. Відновлює клітини тканин, ясен, кісток і зубів. Прискорює процеси регенерації (загоєння) ран. Захищає організм від шкідливого впливу екології, підсилює детоксикаційну функцію печінки і сприяє очищенню від токсичних речовин, радіонуклідів, важких металів, нітратів. Виступає в ролі стимулятора запуску імунних процесів.

Добавка Vitagen Ceramides + Collagen рекомендована не тільки для жінок, які прагнуть до збереження молодості, але і спортсменам, а також людям які ведуть активний спосіб життя. Частково прибирає негативні наслідки від шкідливих звичок. Упорядковує імунну систему і позитивно впливає на загальний стан організму.

Показания

Добавка Vitagen Ceramides + Collagen рекомендована в якості незамінного джерела гіалуронової кислоти, колагену, фітокерамідов, хондроїтину сульфату і вітаміну С. Рецептура препарату розроблена з урахуванням рекомендацій практикуючих лікарів-косметологів.

Способ применения и дозы

По 1 капсулі в день під час їжі.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №62 Керамиды и Колаген (Vitagen Ceramides and Collagen) капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов