Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен Д3 Макс капс. №60

Код: 65626
Витаджен Д3 Макс капс. №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

дефицит витамина Д и кальция, рахит, остеопороз

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Детям с

с 18 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен Д3 Макс капс. №60

Состав

Вітамін D3 (холекальциферол)600 IU

Вітамін D3 забезпечує нормальний розвиток і здоров'я кісток, бере участь в регуляції клітинного поділу й у синтезі деяких гормонів. Ефективний засіб для профілактики рахіту, остеопорозу, порушень обміну мінеральних речовин.

Вітамін D3 відіграє незамінну роль у мінеральному обміні та інших життєво важливих процесах. Частково організм синтезує його самостійно під впливом сонячних променів. Але для відновлення балансу вітаміну D3 необхідно його надходження ззовні. Комплекс Vitamin D3 Max заповнює дефіцит вітаміну в організмі, підтримує здоров'я кісток і зубів, гормональний баланс. 

Здоров'я кісток і попередження остеопорозу

Продукт Vitamin D3 Max містить холекальциферол (D3), який володіє найбільшою метаболічної активністю з усіх вітамінів групи D. Холекальциферол сприяє активному засвоєнню кальцію і фосфору з їжі. Ці мінеральні елементи відіграють найважливішу роль в мінералізації кісткової тканини і забезпечення стійкості кісток до переломів. Тому Vitamin D3 Max необхідний як профілактичний засіб всім, хто страждає порушеннями мінерального обміну. До групи ризику входять люди з генетичною схильністю до остеопорозу, жінки в період менопаузи. Проблеми із засвоєнням мінеральних речовин можуть бути обумовлені також певними шкідливими звичками: тютюнопалінням, зловживанням алкоголем, малорухливим способом життя.

Профілактика і лікування рахіту

Порушення мінерального обміну в дитячому і ранньому дитячому віці, що викликають рахіт, багато в чому пов'язані з нестачею в організмі вітамінів групи D. Вітамінний комплекс Vitamin D3 Max успішно вирішує безліч проблем, пов'язаних з цим захворюванням. Прийом препарату сприяє швидкій мінералізації кісток і пом'якшення вегетативних симптомів, таких як: порушення сну, погіршення апетиту, підвищена судинна збудливість шкіри.

Підвищення імунітету

Останні клінічні дослідження показали, що вітамін D3 і продукти його метаболізму активно впливають на імунні процеси в організмі. Зниження рівня цього вітаміну збільшує ризик виникнення інфекційних захворювань, в тому числі респіраторних вірусних інфекцій. Вживання Vitamin D3 Max допоможе захиститися від простудних захворювань. 

Показания

Вітамін D3 Max показаний до застосування для жінок, чоловіків і дітей в якості профілактики гіповітамінозу, остеопорозу, порушень мінерального обміну. Найбільш корисним цей засіб буде для людей, що знаходяться в групах ризику. Це вегани і суворі вегетаріанці, які не отримують достатньої кількості вітаміну D3 з їжею, жінки у віці після 45 років, а також діти зі схильністю до рахіту.

Регулярний прийом Vitamin D3 Max надає профілактичний і загальнозміцнюючий ефект:

  • забезпечує здоров'я кісток і зубів;
  • попереджає остеопороз і інші захворювання, пов'язані з дефіцитом вітаміну D3;
  • сприяє лікуванню рахіту;
  • підвищує імунітет, зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Противопоказания

Протипоказанням до застосування засобів, що містять вітамін D3, може стати серцева і ниркова недостатність, атеросклероз, деякі види онкологічних захворювань. 

Способ применения и дозы

По 1 капсулі 1 раз на день під час їжі.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен Д3 Макс капс. №60

По этому товару ещё нет отзывов