Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаминный сироп флакон 200 мл

Код: 70363
Витаминный сироп флакон 200 мл
Цена от 151.50 до 156.50 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

витамины

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаминный сироп флакон 200 мл

Состав

На 5 мл сиропу: шипшина (плоди) в перерахунку на екстракт - 0,19 г, кропива (плоди) в перерахунку на екстракт - 0,015 г, горобина червона (плоди) в перерахунку на екстракт - 0,055 г, вітамін С - 0,02 г; допоміжні речовини.

Властивості

Вітамінний сироп сприяє регуляції метаболічних процесів, підвищенню неспецифічної резистентності організму, посилення регенерації тканин, зменшення крихкості судин, нормалізації вуглеводного обміну. Має помірний стимулюючий вплив на секрецію травних залоз, має легкий жовчогінну та діуретичну дію.

Плоди шипшини мають антисклеротичну і протизапальну дію, активізують ферментні системи і окислювально-відновні процеси в організмі, позитивно впливають на вуглеводний обмін і регенерацію тканин, підвищують опірність організму до несприятливих факторів навколишнього середовища, підвищують секрецію жовчі, збільшують діурез, зменшують ламкість і проникність капілярів.

Кропива надає тонізуючу дію на організм, підвищує рівень гемоглобіну в крові, покращує регенерацію тканин.

У ягодах горобини червоної знаходиться багато аскорбінової кислоти і вітаміну РР, які позитивно позначаються на стані судин і на імунітеті. Плоди горобини червоної допомагають швидше відновлюватися після перенесених захворювань.

Вітамін С стимулює опірність організму і сприяє підвищенню імунітету.

Показания

Може бути рекомендований як додаткове джерело вітаміну С в період сезонних простудних захворювань. Сприяє підвищенню імунітету. Має антиоксидантні властивості. Рекомендується в комплексі заходів при астенічних станах, в період одужання після інфекційних та простудних захворювань, а також інших захворювань, що супроводжуються вітамінною недостатністю, в тому числі гіповітамінозу А, С, Р, К.

Способ применения и дозы

Дітям старше 12 років по 5 мл, дорослим - 10 мл 4 рази на день. Перед вживанням збовтати.

Курс прийому 10-20 днів, продовження курсу рекомендується погоджувати з лікарем.

Застереження

Не рекомендується до прийому при наявності індивідуальної чутливості до інгредієнтів, під час вагітності і в період грудного вигодовування. Не перевищувати рекомендовану добову норму. Продукт не є замінником різноманітного збалансованого харчування і здорового способу життя. Перед вживанням бажано проконсультуватися з лікарем. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаминный сироп флакон 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов