Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Визиокс Юниор капсулы №30

Код: 53357
Визиокс Юниор капсулы №30
Цена от 232.52 до 544.99 грн

Наличие в 312 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины для глаз

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Визиокс Юниор капсулы №30

Состав

мг/капсулу: омега 3 – 200 мг, вітамін С – 45 мг,  екстракт чорниці – 40 мг, цинку сульфат – 35,2 мг (що відповідає 8 мг вмісту чистого цинку), вітамін Е – 11 мг, вітамін В6 – 1 мг, вітамін В1 – 0,9 мг, вітамін В2 – 0,9 мг, вітамін А – 0,6 мг, вітамін В12 – 1,8 мкг, селен – 30 мкг; допоміжні речовини: кремнію діоксид, целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат.

Омега-3 поліненасичені жирні кислоти (ПЖК) покращують живлення, мікроциркуляцію очного яблука, зберігають сітківку здоровою. Допомагають поліпшити стан при синдромі сухого ока.

У дитячому організмі відсутні необхідні для розвитку зору запаси Омега-3 ПЖК. Також вони не синтезуються в організмі людини, і тому є необхідний їх додатковий прийом.

Функція чорниці полягає в поліпшенні кровообігу сітківки ока, в підвищенні гостроти зору. Особливо потрібна чорниця дітям, у яких вже виникла короткозорість, і дітям при підвищених навантаження на органи зору (навчання, робота за комп’ютером).

Вітамін А забезпечує нормальну роботу сітківки ока, підтримує рівень зору. Допомагає в профілактиці «курячої сліпоти» і глаукоми. Захищає слизову оболонку ока від висихання.

Вітаміни групи В (В1, В2, В6, В12) нормалізують зір, оберігають очі від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, рятують очі від підвищеної стомлюваності.

Беруть участь у передачі нервових імпульсів в очних нервах.

Комплекс антиоксидантів – вітамінів С і Е, а також селену і цинку сприяє захисту зору від впливу вільних радикалів. Вітамін С забезпечує енергією тканини ока і організм в цілому, посилює антиоксидантний ефект селену і вітаміну Е.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Не містить ГМО та консервантів.

Показания

Рекомендовано до раціону харчування для захисту зору дітей у віці від 7 років як додаткове джерело поліненасичених омега-3 жирних кислот, антоціанів,  вітамінів А, С, Е, В1, В2, В3, В12  та мінералів цинку та  селену, з метою поліпшення обмінних процесів у сітківці ока, для поліпшення гостроти зору, зниження стомлюваності очей (у тому числі при підвищених зорових навантаженнях), захисту сітківки від ультрафіолетового та комп’ютерного випромінювання та зоровими навантаженнями в період шкільного навчання.

Противопоказания

Застереження: при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Вживати  дітям з 7 років по 1-2 капсулі на день під час або після прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю рідини. Термін вживання – 30 діб, надалі за погодженням з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову норму. Під час прийому  продукту не слід вживати інші  вітамінно – мінеральні комплекси з подібним складом.

Условия хранения

Форму випуску, умови зберігання та строк придатності: дивись на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Визиокс Юниор капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов