Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Визормакс пор. д/орал. сусп. саше №14

Код: 56012
Визормакс пор. д/орал. сусп. саше №14
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Саше

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Визормакс пор. д/орал. сусп. саше №14

Состав

1 саше містить:

Активні інгредієнти:
екстракт чорниці звичайної (Vaccinium myrtillus) 200 мг
екстракт обліпихи крушиноподібноі (Hippophae rhamnoides) 100 мг
вітамін С (L-аскорбінова кислота) 50 мг
Допоміжні речовини: наповнювачі: фруктоза, м'якоть полуниці, кислота лимонна, ароматизатор натуральний «Чорна смородина», ароматизатор натуральний «Полуниця».

Властивості

Вітаміни для очей "Візормакс" – це комплекс рослинних екстрактів, рекомендований для захисту зору дитини від впливу екранів гаджетів. До складу входять:

  • екстракт чорниці з високим вмістом антоціанів, який виробляють в Фінляндії – 200 мг;
  • екстракт обліпихи, багатий вітамінами А і С, який виробляють в Німеччині – 100 мг.

Концентрація корисних речовин значно вище, ніж в інших вітамінних комплексах для здоров'я очей (Візівіт, Слезавіт, Оптикс). У складі немає синтетичних барвників. За рахунок максимального вмісту корисних речовин в рослинних компонентах комплексу, "Візормакс" достатньо приймати раз на добу. Зручна форма випуску (саше) та ягідний смак полегшують прийом вітамінів. Підходить для дорослих і дітей від 7 років.

Показания

Візормакс рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження (флавоноїдів, каротину, антоціанів, органічних кислот) і вітаміну С з метою поліпшення обмінних процесів в тканинах ока і зміцненню судин ока, що може сприяти нормалізації функцій зору, поліпшенню адаптації органів зору в умовах недостатньої освітленості, підтримки нормальної функції зору в період інтенсивного росту дитини, сприяння відновлений ію після офтальмологічних операцій, нормалізації гостроти зору і зменшення втоми очей у людей з підвищеним зоровим навантаженням, в т.ч. в результаті тривалого читання, користування комп'ютерною технікою («моніторний синдром»). Має антиоксидантну активність і сприяє захисту тканин ока від вільних радикалів.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність і період лактації.

Способ применения и дозы

Вживати дітям від 7 років і старше і дорослим по 1 саше на добу під час або після їжі, попередньо розчинивши його вміст в близько 50 мл теплої питної води.

Курс визначається індивідуально. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °C до 25°C, у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску

14 саше в упаковці. Порошок в саше по 7,0 g (г) ± 5%.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Визормакс пор. д/орал. сусп. саше №14

29.12.2021

Брав для мами-пенсіонерки, їй дуже пілійшло і сподобалось! Тільки зараз його зняли з виробництва, де його купити??(