Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Взгляд-Экстракт Черники капс. №60

Код: 64059
Взгляд-Экстракт Черники капс. №60
Цена от 345.88 до 577.00 грн

Наличие в 35 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины для глаз

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Взгляд-Экстракт Черники капс. №60

Состав

Склад однієї капсули: екстракт чорниці - 250 мг, таурин – 40 мг, вітамін С – 30 мг, екстракт гінкго білоба – 20 мг, цинк – 10 мг, лютеїн - 5 мг, зеаксантин – 4 мг, вітамін А – 3 мг, вітамін Е - 20 мг, селен – 10 мкг, кварцетин – 10 мг, хром – 25 мкг, допоміжні речовини: (мальтодекстрин, лактоза, кальцію стеарат).

Екстракт чорниці - активізує мікроциркуляцію крові і обмін речовин на тканинному рівні, містить антоцианозіди, які відновлюють світлочутливий пігмент родопсин і таким чином покращують адаптацію до різних рівнів освітленості і підсилюють гостроту зору у сутінках. Чорниця покращує денний і сутінковий зір, попереджає і покращує стан при захворюваннях органів зору, підтримує органи зору необхідними живильними речовинами. Екстракт чорниціпокращує циркуляцію крові в органах зору, антоциани чорниці зміцнюють кровоносні капіляри, сприяючи збільшенню притоку крові до сітківки; стимулюють  вироблення в сітківці особливих пігментів, які необхідні для прискорення адаптації очей до світла і темряви.

Таурин – амінокислота, яка прискорює регенераторні процеси в тканинах, благотворно діє на сітківку й кришталик ока.

Вітамін С - є необхідною ланкою ланцюга, що забезпечує органи зору киснем. Зменшує вірогідність виникнення катаракти і глаукоми, підтримує в тонусі очні м'язи і відповідає за регенераційні процеси в рогівці.

Екстракт гінкго білоба - покращує зір, уповільнює процеси погіршення зору з віком також захищає клітини сітківки від пошкоджень, викликаних лазерним світлом.

Цинк  сприяє перетворенню вітаміну А в ретиналь. Дефіцит цинку призводить до порушення сприйняття кольорів, розвитку катаракти.

Лютеїн - відноситься до каротиноїдів. Серед його унікальних властивостей можна відзначити стійкість до світла. Накопичуючись в сітківці ока, він здатний створювати світлофільтр, який захищає пігментний епітелій від світлових променів, точніше, їх шкідливого впливу. Також лютеїн потрібен для пригнічення в пігментному шарі сітківки ока вільних радикалів.

Зеаксантин -  каротиноїд, який фільтрує шкідливий вплив світла високоенергетичного спектра (синє світло) і діє як антиоксидант, допомагаючи захищати клітини від ушкодження і підтримувати здоров'я очей.

Вітамін А - необхідний для поліпшення гостроти зору, зміцнення рогівки і збереження можливості нормально бачити в сутінках.

Вітамін Е — потужний антиоксидант, який захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами.

Селен - є одним з компонентів, що беруть участь у перетворенні світлового сигналу, сприйманого оком, в нервовий імпульс. Також він є антиоксидантом, а тому знижує шкідливий вплив радикалів. Дефіцит цього мікроелемента викликає зниження зору, призводить до розвитку катаракти.

Кварцетин - сприяє зменшенню проникності і ламкості капілярів..

Хром - є учасником регуляції обміну вуглеводів і показників вмісту глюкози в крові. Він сприяє нормалізації холестеринового і жирового обміну речовин, а також підсилює сприйнятливість клітин до інсуліну. Хром потрібен для профілактики розвитку цукрового діабету і хвороб, супроводжуваних погіршенням зору.

Показания

Добавка дієтична "Погляд – екстракт чорниці" може вживатися за рекомендацією лікаря як джерело каротиноїдів, вітамінів, мікроелементів для покращення загального стану органів зору.

Противопоказания

Діти та жінки в період лактації, підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту.

Дієтичні добавки не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Перед використанням рекомендована консультація лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову дозу!

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі впродовж 20-30 днів.  Термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

В сухому місці при температурі від 0°С до плюс 25°С, при відносній вологості повітря не більше 75 %. У недоступномі для дітей місці.

Термін придатності

24 місяця.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Регистрационные данные

Инструкция для: Взгляд-Экстракт Черники капс. №60

Производитель: Евро Плюс ЧП (Украина, Днепр)

Регистрация: 05.03.02-04/7400 06.02.2012-04.01.2017

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Взгляд-Экстракт Черники капс. №60

По этому товару ещё нет отзывов