Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Wella Vita (Велла Вита) Масло криля Антарктическое капсулы №60

Код: 85170
Wella Vita (Велла Вита) Масло криля Антарктическое капсулы №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снижение холестерина, выведение токсинов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Wella Vita (Велла Вита) Масло криля Антарктическое капсулы №60

Состав

Склад на 1 капсулу масою вмісту 700 мг (mg): олія криля 71,43% - 500 мг (mg), ЕПК - 60 мг (mg), ДПГ - 30 мг (mg), фосфоліпіди - 200 мг (mg), омега-3 кислоти - 110 мг (mg), астаксантин – 100 мкг (μg).

Допоміжні речовини 28,57% : желатин, гліцерин, сорбіт, барвник «Карамель», метилпарабен, титану діоксид, вода очищена.

Енергетична (калорійність) та Харчова (поживна) цінність рекомендованої щоденної кількості, 1 капсули (2 капсули): 4,41 ккал(kcal) / 18,45 кДж(kJ) (8,82 ккал(kcal) / 36,9 кДж(kJ)); білки – 0 г (g) (0 г (g)); жири – 0,49 г (g) (0,98 г (g)); вуглеводи – 0 г (g) (0 г (g)).

Не є лікарським засобом.

Опис

Дієтична добавка Wella Vita Антарктична Олія Криля до раціону харчування з високою біодоступністю. Збалансований склад, що включає Омега-3 кислоти та Астаксантин, краще засвоюється організмом, сприяє руйнуванню атеросклеротичних бляшок, що закупорюють судини і викликають гострі серцево-судинні захворювання. Антиоксидантна дія Астаксантину допомагає запобігти оксидативній шкоді, яка є одним із чинників таких розладів, як резистентність до інсуліну, серцево-судинні захворювання, старіння.

 

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту, діти до 12 років, вагітні та жінки в період лактації. Не використовувати після закінчення кінцевого строку придатності: можливі негативні наслідки у вигляді розладу здоров’я.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям з 12 років по 1-2 капсулі на день, запиваючи великою кількості води. Краще приймати під час або одразу після їжі.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Термін споживання: 1-3 місяці. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, в захищеному від прямого попадання сонячного світла і недоступному для дітей місці при температурі від +8°С до +25°С іта відносній вологості повітря не більше 75 %. Дата виробництва співпадає з номером партії.

Термін придатності

24 місяці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Wella Vita (Велла Вита) Масло криля Антарктическое капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов