Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Янтарная кислота таблетки №30

Код: 69770
Янтарная кислота таблетки №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

метаболическая тканевая терапия, антиоксиданты

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Янтарная кислота таблетки №30

Состав

Янтарна кислота - 250 mg (мг); допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, крохмаль, кремнію діоксид, кальцію стеарат, бензоат натрію (Е 211), сорбат калію (Е 202).

Опис

Захистити організм від окислювального стресу, значить, забезпечити молодість і здоров'я на клітинному рівні. У цьому допоможе органічна сполука у вигляді дієтичної добавки "Бурштинова кислота". Це з'єднання надає могутню антиоксидантну дію на всі органи і системи, тим самим блокуючи вплив окисного стресу і руйнування структурних компонентів клітини. Янтарна кислота міститься в кожній клітинці організму, її нестача призводить до передчасного старіння, руйнування, уповільнення процесів метаболізму, погіршення провідникових реакцій, зниження імунітету. Таблетки бурштинової кислоти допомагають перемогти сезонні ГРВІ, вивести з організму шлаки і токсичні речовини, активізувати мозкову діяльність, підвищує опірність організму інфекціям і вірусам. Янтарна кислота зміцнює нервові клітини, шляхом вироблення необхідної кількості енергії для роботи мозку. Вона прискорює кровотік, покращує кровопостачання мозку, запобігає кисневе голодування клітин. Також ефективний прийом при алергічних реакціях, її антиоксидантна дія знижує атаку алергенів на клітини.

Активні компоненти

Янтарна кислота - найбільш зручна для повного засвоєння форма, яка допомагає захистити клітини від руйнування, зміцнює нервову систему, надає збудливу дію на клітини, підвищуючи їх імунітет. Контролює процеси метаболізму, допомагаючи переробляти їжу в найбільш прийнятну форму для повного засвоєння і правильного виведення.

Не є лікарським засобом!

Показания

Харчова добавка Янтарна кислота застосовується при зниженні імунної відповіді організму на зовнішні чинники, при алергії і під час сезонних епідемій вірусних захворювань і грипу, зниженні активності фізичної і мозкової, занепаді сил, порушенні обміну речовин. Підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку, можна приймати дітям з 14 років.

Противопоказания

Дітям до 14 років, вагітним і годуючим, людям з індивідуальною непереносимістю компонентів.

Способ применения и дозы

Харчову добавку приймають по 1 таблетці 3-4 рази на день разом з їжею.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Янтарная кислота таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: