Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Юджика леденцы пакет полимер., вклад. в карт. коробку №100

Код: 51897
Юджика леденцы пакет полимер., вклад. в карт. коробку №100
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

кашель, боль, сухость, першение в горле

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Леденцы и пастилки

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Юджика леденцы пакет полимер., вклад. в карт. коробку №100

Состав

 До складу льодяників входять наступні компоненти: екстракт імбиру, евкаліптол, ментол, екстракт кориці, шпіроцветнік ароматний. Тобто медикамент повністю натуральний, немає ніяких шкідливих добавок. Юджіка супроводжується заводський упаковкою, описом і інструкцією.

Показания

Показаннями до застосування Юджікі є такі захворювання: сухість в горлі, кашель, мокрота, нежить, запальні процеси в горлі. Препарат використовується для перорального застосування, тобто розсмоктування льодяників. Спеціаліст повинен призначити тривалість лікування, в залежності від того, яке захворювання і чи є якісь побічні прояви. Дорослим зазвичай призначають по 1-3 таблетки на добу, а дітям по 1-2. В даний час невідомо про випадки передозування даними фармпрепаратів, однак, слід бути акуратними. Протипоказаннями до використання медикаменту вважається непереносимість його компонентів. До трьох років дітям лікарський засіб давати не варто. Також не слід його вживати тим, у кого цукровий діабет, так як в медпрепаратів міститься сахароза. Медикамент можна приймати при вагітності, але перед цим краще всього проконсультуватися з лікарем. В період лактації також слід проконсультуватися з фахівцем, щоб не завдати шкоди дитині разом з материнським молоком.

Побочные реакции

Поєднання препарату з іншими лікарськими засобами, які призначаються від кашлю небажано - це може знизити надається ефект. Під час прийому льодяників не слід вживати алкогольні напої. Якщо ж використовувати даний препарат разом з протимікробними засобами, то дія друге посилюється.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Юджика леденцы пакет полимер., вклад. в карт. коробку №100

По этому товару ещё нет отзывов