Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Здоровый Сон капсулы №50

Код: 58288
Здоровый Сон капсулы №50
Цена от 107.00 до 155.00 грн

Наличие в 9 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Здоровый Сон капсулы №50

Состав

Мелатонін - 1,5, гліцин - 50,0, екстракт шоломниці байкальської (Scutellaria baicalensis) - 50,0, магнію лактат - 294,0, вітамін В6 - 1,0; наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.

Кожна капсула містить: магнію - 30 мг.

Здоровий Сон, що містить синтетичний аналог гормону шишкоподібної залози (епіфізу) мелатонін - є біологічним регулятором сну, має здатність організації біологічного ритму організму. Сприяє нормалізації нічного сну (прискорює засипання, знижує число нічних пробуджень, поліпшує самопочуття після ранкового пробудження, сновидіння стають більш яскравими й емоційно насиченими). Добре проникає через гематоенцефалічний бар'єр. Не викликає звикання і залежності.

Здоровий Сон, зі швейцарською точністю перевстановлює наш внутрішній годинник, що робить її прекрасним засобом для мандрівників і тих, хто працює позмінно. Дозволяє швидко звикнути до нового добового режиму, відновлюючи міцний сон з мінімальним почуттям втоми при пробудженні.

Присутній в складі Гліцин є регулятором обміну речовин, нормалізує і активує процеси захисного гальмування в центральній нервовій системі, зменшує психоемоційну напругу, агресивність, конфліктність, покращує настрій, полегшує засипання і нормалізує сон.

Екстракт шоломниці байкальської допомагає при неврозах, безсонні, підвищеній збудливості. Він впливає на центральну нервову систему, поліпшує сон, розширює кровоносні судини, сприяє зниженню артеріального тиску. Шоломниця за седативним ефектом перевершує пустирник і валеріану, при цьому вона мало токсична. Крім того, екстракт шоломниці володіє загальнозміцнюючою, кардіотонічною, омолоджуючою, антисклеротичною, антиспастичною, снотворною, протиалергічною властивостями.

Магній є життєво важливим елементом, який знаходиться у всіх тканинах організму. Він дуже корисний при підвищених психоемоційних навантаженнях, стресах, перевтомі, порушеннях сну.

Важливу роль у Здоровий Сон, грає Вітамін В6 - він необхідний для нормального функціонування центральної і периферичної нервової системи, а основна його роль - це участь в синтезі білку, ферментів, гемоглобіну, простагландинів, обміні серотоніну (нейромедіатор, який діє на всі процеси в мозку і зокрема він необхідний для досягнення важливої рівноваги між відпочинком і активністю мозку), що є джерелом створення мелатоніну - гормону, синтезованого шишкоподібною залозою.

Показания

Рекомендується з метою корекції раціону харчування для/при:

  • нормалізації біологічних ритмів організму;
  • нормалізації сну;
  • сезонних розладах сну (зимова депресія);
  • полегшення процесів адаптації організму людини при різкій зміні годинних поясів.

Противопоказания

Не рекомендується в періоди вагітності і годівлі груддю, людям віком до 24 років, що підвернені депресії, а також при аутоімунних захворюваннях. Не приймати більше 2-х капсул протягом 24 годин.

Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсули за 30 хвилин до сну. Приймати тільки перед сном.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °C.

Термін придатності

 24 місяці від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Здоровый Сон капсулы №50

По этому товару ещё нет отзывов