Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Жабник Solution Pharm с сабельником и маслом рыжика гель 50 мл

Код: 83848
Жабник Solution Pharm с сабельником и маслом рыжика гель 50 мл
Цена от 53.00 до 53.00 грн

Наличие в 1275 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

боль, воспаление, травматические состояния суставов, сухожилий, связок

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Жабник Solution Pharm с сабельником и маслом рыжика гель 50 мл

Состав

Опис

Гель «Жабник з сабельником та олією рижика».

Гель має зігріваючу, протизапальну, протинабрякову, знеболювальну та заспокійливу дію. Сприяє зменшенню вираженості болю і запалень в суглобах, спині, попереку, м’язах і зв’язках, прискорює відновлення пошкоджених тканин, зменшує м’язову напругу. Зменшує дегенеративні зміни в суглобах, покращує їх рухливість, стимулює регенерацію хрящової тканини та відновлює обсяг активних рухів. Застосовувати при захворюванні суглобів і при комплексному лікуванні радикуліту, артритів, артрозу різного походження.

Активні компоненти

Сабельник, що входить до складу гелю, добре знімає запальні процеси, біль і набряки, відновлює хрящову тканину, покращує рухливість суглобів і хребта.

Жаб’ячій камінь (чистяк) – однорічна трав’яниста рослина, сімейства Лютикових, яка містить у собі велику кількість фітостеринів, вітамінів групи В, Е, К, С, А, тіамін, каротин, дубильні речовини, флавоноїди.

За допомогою його можна зняти біль, відновити тканину суглобів.

Червоний перець має місцеву подразнюючу дію, ініціює локальний прилив крові та сприяє посиленню обмінних процесів, тим самим підвищуючи тонус шкіри, а також допомагає зняти застійний больовий синдром у м’язах та суглобах. Червоний перець не затримується на поверхні шкіри і глибоко проникає у тканини, розігріває зсередини, при цьому покращує прохідність діючих речовин у глибокі шари епідермісу.

Корінь селери забезпечує мінералізацію кісток, що особливо важливо при переломах і різних захворюваннях опорно – рухового апарату.

У корі білої верби крім вітаміну С і флавоноїдів міститься речовина саліцин – попередник аспірину. Завдяки саліцину, кора верби білої має протизапальну і анальгетичну дію.

Евкаліптова олія забезпечує потужний антибактеріальний ефект та містить важливі для здоров’я сполуки, які полегшують біль. Вона допомагає заспокоювати запалені та втомлені м’язи тіла та регулює кровообіг.

Олія насіння рижика (рижія) містить рекордну кількість вітаміну Е, найпотужнішого антиоксиданту, що захищає організм від руйнівного впливу вільних радикалів, вітаміни А, Д, К, каротин, що сприяють розслабленню м’язів і активації ферментів.

Ментол легко проникає через шкіру і викликає відчуття охолодження, проявляє знеболюючу дію.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. За появи алергічних реакцій припинити застосування і проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Нанести гель тонким шаром на уражену ділянку шкіри, втирати легкими масажними рухами 2–3 рази на добу. Або за рекомендацією лікаря. Тривалість курсу 2 – 4 тижні. Після застосування гелю ретельно вимити руки. Необхідно уникати потрапляння гелю на відкриті рани, в очі та слизові оболонки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Жабник Solution Pharm с сабельником и маслом рыжика гель 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов