Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Жуйдемен капсулы по 500 мг №60

Код: 70274
Жуйдемен капсулы по 500 мг №60
Цена от 570.00 до 806.00 грн

Наличие в 69 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

похудение и детоксикация

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Жуйдемен капсулы по 500 мг №60

Состав

Листя зеленого чаю - 150 мг, насіння касії тора, листя перили чагарникової, плоди глоду криваво-червоного, трава ельшоції війчастої.

Властивості

Капсули для схуднення "Жуйдемен" виготовлені із застосуванням новітніх медичних технологій. Їх компоненти, потрапляючи в організм, розпізнають клітини з надмірним вмістом жиру і, проникаючи в них, руйнують його. При цьому вони не мають жодного впливу на всі інші клітини. Таким чином, забирається тільки надмірна вага, і Ви худнете там, де це необхідно.

Особливо сильний ефект препарат чинить на області талії, живота, сідниць і стегон. Капсули для схуднення "Жуйдемен", крім швидкого ефекту схуднення, виробляють також ефект виборчого спалювання жирів і поліпшення роботи кишечника. До того ж в крові помітно знижується вміст жиру, кров розріджується, зменшується її в'язкість. Стимулюється робота і перистальтика кишечника, знижується поглинання токсинів і прискорюється їх виведення з організму. Комплексна дія капсул для схуднення "Жуйдемен" запобігає будь-які проблеми, пов'язані з ожирінням, і перетворює схуднення в задоволення.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед прийомом проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Приймати 2 капсули в день під час сніданку запиваючи склянкою води. При необхідності прийом можна скоротити до 1 капсули в день. Капсули приймаються курсом спільно з чаєм Жуйдемен, при цьому ефективність підвищується більш, ніж на 30%.

Условия хранения

У сухому, прохолодному місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Жуйдемен капсулы по 500 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов