Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубна Щитка Колгейт (Colgate) 360 Optic White №1

Код: 80981
Зубна Щитка Колгейт (Colgate) 360 Optic White №1
Цена от 150.00 до 199.83 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубна Щитка Колгейт (Colgate) 360 Optic White №1

Состав

100% пластик.

Показания

Зубна щітка Colgate 360 Optic White допоможе відбілити Ваші зуби за допомогою відбілюючих чашечок та полірування щетинок. М'які гумові чашечки призначені для утримання зубної пасти з метою ефективного видалення потемніння з емалі зубів. Поліруючі щетинки допомагають відбілювати зуби, проникаючи у важкодоступні місця, для отримання білосніжної усмішки.

80% бактерій в порожнині рота накопичуються не на зубах. Тому зубні щітки Colgate360° створені для суперчистоти* всієї порожнини - вони ефективно чистять зуби, ясна, щоки і язик.

На зворотньому боці голівки зубної щітки Colgate 360° Деревне вугілля знаходиться очищувач язика та внутрішньої поверхні щік. Також Colgate 360° має спеціально підстрижені щетини, з подовженими щетинами на кінчику і поліруючими чашечками. Вони допомагають видаляти більше нальоту і потемніння на емалі в порівнянні зі звичайною зубною щіткою з рівно підстриженими щетинами.
Щетинки зубної щітки містять деревне вугілля, вони глибоко проникають між зубами і вздовж лінії ясен для повної чистоти всієї порожнини рота.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубна Щитка Колгейт (Colgate) 360 Optic White №1

По этому товару ещё нет отзывов