Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубная Паста Аквафреш (Aquafresh) Мульти Эктив 50 мл

Код: 73434
Зубная Паста Аквафреш (Aquafresh) Мульти Эктив 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубная Паста Аквафреш (Aquafresh) Мульти Эктив 50 мл

Состав

вода, гідратований діоксид кремнію, сорбіт, гліцерин, ПЕГ-8, ароматизатор, лаурилсульфат натрію, ксантанова камедь, кокамідопропілбетаїн, діоксид титану, сахарин натрію, синтетичний оксид заліза, фторид натрію (0,15% фторид-іон).

Зубна паста «Комплексний захист» Аquafresh 3 multi-active - це надійний 12-годинний захист ваших зубів, профілактика різних стоматологічних проблем і сяюча посмішка в одному тюбику.

Завдяки вмісту екстрактів рослин, що мають антибактеріальні і протизапальні властивості, засіб ефективний як в комплексному лікуванні, так і для профілактики багатьох захворювань ясен і порожнини рота. Регулярне використання зубної пасти запобігає утворення зубного каменю та нальоту, зміцнює зубну емаль, захистивши її від руйнування, зупиняє карієс, а також відновлює природну білизну ваших зубів і наситить їх необхідною кількістю кальцію.

Зубна паста «Комплексний захист» Аquafresh 3 multi-active підійде як дорослим, так і дітям, забезпечивши тривалий захист і дбайливий догляд.

Способ применения и дозы

невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно охайно масажуючи ясна. Порожнину рота прополоскати невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубная Паста Аквафреш (Aquafresh) Мульти Эктив 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов