Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубная Паста Meridol (Меридол) Parodont для проблемных десен, 75 мл

Код: 80912
Зубная Паста Meridol (Меридол) Parodont для проблемных десен, 75 мл
Цена от 145.00 до 145.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубная Паста Meridol (Меридол) Parodont для проблемных десен, 75 мл

Состав

Вода, сорбітол, гідратований діоксид кремнію, діметілсіліат кремнію, гідроксиетилцелюлоза, кокамідопропілбетаїн, гідроване касторове масло з ПЕГ-40, ароматизатор, глюконат натрію, лімонен, жирний амінопропіламіно ПЕГ-3, олафлур, фторид олова, хлористий калій, хлорістоводород натрію, хлористий натрій CI 74160.

Опис

Зубная паста Meridol Parodont для проблемных десен призначена для щоденного догляду за зубами та ротовою порожниною і сприяє відновленню подразненних та запалених ясен.

При регулярному використанні паста відчутно покращує природнє відновлення подразненних та запаленних ясен і таким чином запобігає виникненню будь-яких проблем з яснами.

Основною причиною запаленнь ясен є залишки бляшок бактерій (зубний наліт) на зубах в місцях прилягання зубів до ясен. Meridol знешкоджує ці бляшки і надовго протидіє їх новоутворенню. Спеціальна  подвійна система органічних солей фтороводневої кислоти  забезпечує ефективний захист від карієсу та цілющий вплив на ясна.

Для покращення ефективності догляду, бажано використовувати зубну пасту Meridol у поєднанні із зубною щіткою Meridol і ополоскувачем для ротової порожнини Meridol.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубная Паста Meridol (Меридол) Parodont для проблемных десен, 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов