Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Бабл Гам 4-7 лет 45 г №1

Код: 69422
Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Бабл Гам 4-7 лет 45 г №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для детей

Детям с

с 4 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Бабл Гам 4-7 лет 45 г №1

Состав

Aqua, Silica, Glycerin, Xylitol (10%), Olaflur, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate-20, Flavor, Cocamidopropyl Betaine, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Hydroxide, Benzylalcohol.

Містить комплекс AMIFLUOR®, що містить амінофторид Olafluor 500 ppm і високу концентрацію ксиліту, завдяки чому забезпечується стійкість зубів до розчинної дії кислот, надійний захист ясен від запалення, захист зубів від карієсогенних бактерій і нормалізація мікробного складу порожнини рота.

Показания

Ефективна зубна паста для дітей від 4 до 7 років, розроблена за участю стоматологів з урахуванням вікових особливостей дитини. Жувальні гумки з їх яскравими смаками завжди подобаються дітям! Низькоабразивна формула не травмує тканини зубів (RDA = 45). Для чищення зубів рекомендується використовувати невелику кількість пасти розміром з горошину. Діти дошкільного віку повинні чистити зуби під контролем дорослих. Не містить лаурилсульфат натрію. Зубна паста може бути рекомендована дітям, схильним до алергії. 

Амінофторид є найбільш ефективним джерелом фтору, оскільки забезпечує швидке (всього за 20 секунд) формування високостабільного захисного шару на поверхні зубів, що забезпечує профілактику втрати емаллю зубів кальцію і фосфору та сприяє інтенсивному насиченню зубів мінералами. Властивість пасти швидко створити захисний шар дуже важлива, оскільки більшість дітей не витримують рекомендований час чищення зубів (3 хвилини).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Бабл Гам 4-7 лет 45 г №1

По этому товару ещё нет отзывов