Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Фруктовый рожок 3-7 лет 45 г №1

Код: 69428
Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Фруктовый рожок 3-7 лет 45 г №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для детей

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Фруктовый рожок 3-7 лет 45 г №1

Состав

Aqua, Glycerin (Sorbitol), Silica, Xylitol (12%), Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Calcium Glycerophosphate, Polysorbate-20, Magnesium Chloride, Aroma, Sodium Saccharin, Methylparaben, Titanium Dioxide, Propylparaben, Limonene.

Протикаріозний і протизапальний захист* забезпечується двома активними компонентами комплексу MINERALIN KIDS®: високими концентраціями КСИЛІТУ (12%), який пригнічує карієсогенні бактерії, і БІОДОСТУПНИМИ МІНЕРАЛАМИ (ГЛІЦЕРОФОСФАТОМ КАЛЬЦІЮ ТА ХЛОРИДУ МАГНІЮ) - джерелами кальцію, фосфору і магнію. Має властивості пребіотика - нормалізує мікробний склад порожнини рота*, що особливо важливо при дисбактеріозах порожнини рота. * Підтверджено лабораторними та клінічними дослідженнями

Молода емаль максимально чутлива до дії мінералів, що містяться в пасті. КАЛЬЦІЙ, ФОСФОР І МАГНІЙ є структурними елементами емалі зуба. Що більше їх вміст в емалі, то вище опірність твердих тканин зубів руйнівному впливу кислот. Включений до складу формули КСИЛІТ має високу протикаріозну дію за рахунок впливу на хвороботворну мікрофлору порожнини рота, стабілізує pH слини і підвищує включення кальцію до емалі зубів.

Показания

Є ефективним засобом захисту від карієсу для дітей від 3 до 7 років, що не містить фтор. Розроблено за участю стоматологів з урахуванням вікових особливостей дитини. Фруктове морозиво - дуже привабливий для дитини смак. Можливо, він стане найулюбленішим. Стоматологи особливо рекомендують використовувати зубну пасту без фтору у випадках, коли є ризик надмірного надходження фтору в організм: • Якщо у дитини вже є видимі ознаки флюорозу • Якщо у питній воді міститься надмірна кількість фтору (понад 1,2 мг/л) • Якщо дитині призначені препарати, що містять фтор Низькоабразивна формула не травмує тканини зубів (RDA = 45). Для чищення зубів рекомендується використовувати невелику кількість пасти розміром з горошину. Діти дошкільного віку повинні чистити зуби під контролем дорослих. Не містить лаурилсульфат натрію і фтор. Зубна паста може бути рекомендована дітям, схильним до алергії*. *Підтверджено лабораторними та клінічними дослідженнями Проведені дворічні клінічні спостереження підтвердили високу ефективність зубних паст R.O.C.S. kids.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубная Паста Рокс Kидс (R.O.C.S. Kids) Фруктовый рожок 3-7 лет 45 г №1

По этому товару ещё нет отзывов