Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубная Паста Рокс (R.O.C.S.) Энергия Утра Двойная мята 74 г №1

Код: 69423
Зубная Паста Рокс (R.O.C.S.) Энергия Утра Двойная мята 74 г №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубная Паста Рокс (R.O.C.S.) Энергия Утра Двойная мята 74 г №1

Состав

Aqua, Silica, Glycerin (Sorbitol), Xylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan gum, Flavor, Calcium Glycerophosphate, Bromelain, Sodium Saccharine, Methylparaben, Titanium Dioxide, Propylparaben, Chloride Magnesium.

Лікувально-профілактична зубна паста R.O.C.S. для дорослих містить комплекс MINERALIN®, що являє собою запатентовану комбінацію інгредієнтів: натуральний протеолітичний фермент бромелаїн, ксиліт, гліцерофосфат кальцію, хлорид магнію.

MINERALIN®: склад і властивості Бромелаїн - очищений фермент з плодів і стебел ананаса - обережно розчиняє зубний наліт; перешкоджає фіксації бактерій на зубах і слизовій рота; має протизапальні властивості. Понад 30 років з успіхом застосовується в різних галузях медицини, в тому числі і в складі фармацевтичних препаратів і має високу клінічну ефективність КСИЛІТ - (джерело - зернові культури) у високих концентраціях захищає від бактерій, що викликають карієс; має властивості пребіотика; сприяє засвоєнню кальцію ГЛІЦЕРОФОСФАТ КАЛЬЦІЮ ТА ХЛОРИД МАГНІЮ - родинні та дружні організму мінерали - зміцнюють емаль і дентин, повертають білизну*

Показания

Контрастний душ, подвійний еспресо, динамічна музика... Ще один засіб підбадьоритись і розпочати ранок з гарного настрою - зубна паста R.O.C.S. «Енергія ранку», яка чудово освіжає і гарантує Вам тривале відчуття чистоти. Призначена для постійного щоденного використання дорослими і дітьми старше 4-х років. Забезпечує високий рівень комплексного захисту зубів і ясен за рахунок дії БІО-компонентів рослинного походження, активність яких зберігається завдяки низькотемпературній технології приготування зубної пасти.

Комплекс MINERALIN®, який складається з натурального ферменту бромелаїну, ксиліту і мінеральних сполук - джерел іонів кальцію, фосфору і магнію, забезпечує такі виражені ефекти застосування: • Освітлення емалі зубів і надання їй блиску*, • Зміцнення твердих тканин зубів і попередження розвитку карієсу* • Тривала чистота зубів і ясен* • Попередження утворення темного нальоту і зубного каменю* • Усунення кровоточивості і запалення ясен (симптоми запалення і кровоточивості в середньому знижуються до 86% за один тиждень застосування)* • Надання свіжості диханню* • Нормалізація складу мікрофлори порожнини рота і усунення дисбактеріозу (має властивості пребіотика)* 

Не містить фтор, антисептики. Має низьку абразивність. 

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубная Паста Рокс (R.O.C.S.) Энергия Утра Двойная мята 74 г №1

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: