Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубная паста Bobini (Бобини) 75 мл

Код: 73589
Зубная паста Bobini (Бобини) 75 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для детей

Детям с

с 5 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубная паста Bobini (Бобини) 75 мл

Состав

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Methylparaben, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Limonene, CI 77891.

Опис

Здорові зуби в дитинстві - запорука їх відмінного стану в більш старшому віці. Для того, щоб цього досягти, важливо привчати дитину до належної гігієни ротової порожнини з самих молодих зубків. Паста зі смаком полуниці безумовно сподобається малюкові. Він із задоволенням буде чистити зубки. Солодкий аромат улюбленої ягоди створюватиме атмосферу теплого літа навколо.

Варто відзначити, що паста не містить цукор, який є таким небезпечним для дітей. Продукт передбачений для використання дітьми старше 5 років. Паста гарантує чистоту і здоров'я зубів. Вона м'яко очищає зубки, не пошкоджує емаль. Після чищення зубів на довго зберігається свіжість подиху. Дитина із задоволенням буде чистити зубки вранці і ввечері.

Способ применения и дозы

Невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнина рота прополоскати невеликою кількістю води.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубная паста Bobini (Бобини) 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов