Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зубная паста Лесной Бальзам На Отваре Трав с экстр. ромашки и облепихи 75 мл

Код: 58279
Зубная паста Лесной Бальзам На Отваре Трав с экстр. ромашки и облепихи 75 мл
Цена от 29.20 до 74.20 грн

Наличие в 31 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Мягкие оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зубная паста Лесной Бальзам На Отваре Трав с экстр. ромашки и облепихи 75 мл

Состав

Aqua, Sorbitol, Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Hippophae Rhamnoides Oil, Pine Leaf Extract, Picea Leaf Extract, Polyprenol , Abies Sibirica Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Powder, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower, Achillea Millefolium Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Chelidonium Majus Extract, Tetrasodium Pyrophosphate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Saccharin, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Menthol, Eugenol, Limonene, CI 19140, CI 42090.

Показания

Профілактична зубна паста Лесной бальзам Тройной эффект с экстрактом ромашки и маслом облепихи має світло-зелений колір, смак цілющих трав з освіжною солодкою м'ятою та поєднує одразу три дії, що дозволяє досягти максимального захисту всієї ротової порожнини:

  • зміцнює ясна,
  • захищає від карієсу,
  • зберігає дихання свіжим протягом усього дня. 

Продукт дбайливо очищує емаль за рахунок природного абразиву — діоксиду кремнія. Діоксид кремнія має округлу форму часточок і не дряпає емаль в процесі чищення зубів, дозволяючи при цьому досягнути рівномірного видалення зубного осаду.

Зубна паста виготовлена на відварі 5 трав (ромашка, деревій, кропива, звіробій, чистотіл). Відвар трав в поєднанні з ромашкою та олією обліпихи зміцнює ясна, нормалізує баланс мікрофлори в ротовій порожнині, покращує живлення ясен. 

Зубна паста містить фтор на рівні 1000 ppm, що відповідає середньому рівню вмісту фторидів та придатно для щоденного захисту емалі від демінералізації. 

Олія м'яти у складі пасти ефективно блокує ріст патогенних бактерій в ротовій порожнині, в тому числі на язиці, і зберігає дихання свіжим. 

Зубна паста не містить агресивних антибактеріальних компонентів, видаляє бактерії в ротовій порожнині і блокує їх ріст за рахунок вмісту у складі натуральних трав. 

Клінічно доведено: щоденне використання серії Тройной эффект (зубна паста + ополіскувач) в 3 рази знижує утворення осаду на зубах — основної причини карієсу та проблем ясен.

Противопоказания

Зубна паста не має протипоказань до використання в період вагітності.

Способ применения и дозы

Невелику кількість пасти (розміром з горошину) нанесіть на зубну щітку. Чистьте зуби впродовж 2-х хвилин, після чого прополощіть рот водою. Посміхніться! Не забувайте чистити зуби двічі на день і міняти зубну щітку кожні 3 місяці.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зубная паста Лесной Бальзам На Отваре Трав с экстр. ромашки и облепихи 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: