Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аптека Подорожник Монастырище, вул. Соборна, 128

Поиск по всему ассортименту аптеки
Контактные данные аптеки:

Телефон: (067) 803-75-10

Адрес: Монастырище, вул. Соборна, 128
( )

Режим работы: Пн-Пт: 08:00-20:00, Сб-Вс: 08:00-19:00

(09.05.2022)

Сегодня была впервые в этой аптеке,фармацепт даже не соизволила развернуться со спины в мою сторону!!!!На вопрос вы обслуживает вообще,ответ был Нет!!!!Как так????Аптека открыта,окошка тоже!!!!но видетели у неё много другой работы!!!!!А как же права потребителя?????почему такие люди работают в аптеках?????и в чем заключается их работа?????показывать свою спину????я в ярости!!!!такого ещё никогда не видела!!!!мне нужны были детские каши,ассортимент их был хороший,хотела взять много,но....я так понимаю люди не заинтересованы в продажах....

(18.01.2022)

Відношення хамське однієї з фармацевтів!Заходила декілька разів і нічого не змінилося в кращу сторону.Працює людина,яка не може адекватно спілкуватися з клієнтами та невзмозі надати потрібну інформацію!Найгірша аптека в місті!!!

(25.12.2021)

Замовили дитині краплі для очей!!! Очікуємо майже день, коли до нас зателефонував. Ніякого дзвінка!!! Прийшли до аптеки, запитавши чи є крапельки, що замовляли, отримали відповідь, що вони ще і не розбирали отримані ліки. Пройшло 1,5год. Знову прийшли, ніхто нічого знайти не може!!! Попросили, щоб перевірили по накладні наявність каплів, "фахівці" наче вперше чують що від них хочуть. Ніяких вибачень ми не почули, адже ми понаділись на них. Це жахливий сервіс!!!! Ніякої клієнтоорієнтовності!!!!! Зробіть висновки!!!!!

Аптека на карте

Товары по запросу: Накидка Славна

Обновлено 29.04.2024