Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ощад Аптека Львов, вул. Симона Петлюри, 2-А

Поиск по всему ассортименту аптеки
Контактные данные аптеки:

Телефон: (067) 700-52-97

Адрес: Львов, вул. Симона Петлюри, 2-А
( )

Режим работы: 24/7

(29.11.2023)

Прошу керівництво звернути увагу на персонал,зокрема пані з довгим чорним волоссям.Її ставлення до покупців не припустиме в сфері торгівлі !! Це вже не вперше!

(27.03.2023)
(06.11.2022)

Задоволений роботою даної аптеки і грамотній консультації, необхідно було терміново збити температуру у нічний час, фармацевт грамотно підібрав ліки і надав поради щодо застосування, які виявились ефективними! Щиро дякую!

(30.06.2022)

У даній аптеці працює некомпетентний персонал. Який збагачується на своїх відвідувачах, особливо на людях похилого віку. І це все в час війни коли кожна копійка на рахунку. Навмисно приховують що товар в осортименті є у менший ємності. Для того щоб підсунути максимальний обсяг. Не оголошують вартість медикаментів , стараються чим пошвидше провести продаж для того щоб якщо виникнуть запитання у відвідувача стосовно вартості - відповісти "Що треба швидше думати . Я провів уже чек. А медикаменти не підлягають обміну і поверненню коштів. Настирливо закликаю оминати цю аптеку. Бо судячи з компетенції працівників це може вам дорого коштувати і це я не у в фінансовому плані. Дякую всім

(07.01.2022)

Навіщо робити цілодобову аптеку,якщо фармацевт у нічний час каже що ліків потрібних нема,а зранку вони дивом з’являються,при броні теж є,для чого обманювати людей??Це не маленький чек,не одна позиція,я розумію фармацевт не хоче псувати собі показники або просто не хоче продавати в ночі,чому Ви не виховуєте фармацевтів і не пояснюєте,що робота в нічний час для того і є,щоб коли потрібно клієнт міг закупатись,а не чекати ранку поки дитя виспиться і тоді приходити з своїми проблемами.Діти хворіють не тільки в день!

Аптека на карте

Товары по запросу: Vichy Dercos (Виши Деркос) шампунь против перхоти для чувствительной кожи головы и жирных волос

Обновлено 29.04.2024