Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Акневіт капсули №30

Код: 53820
Акневіт капсули №30
Ціна від 180.71 до 330.99 грн

Наявність у 3330 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

акне, вугри

Галузь застосування

дерматологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Акневіт капсули №30

Склад

Дія Акневита обумовлена властивостями вхідних в його склад вітамінів групи В (тіаміну гідрохлориду, рибофлавіну, нікотинаміду, кальцію пантотенату, піридоксину гідрохлориду, біотин), автолизата дріжджів (Saccharomyces cerevisiae), MSM (метилсульфонілметан або харчової сірки) і біологічно активних речовин, що містяться в стандартизованих екстрактів лікарських рослин Ромашки аптечної (Matricaria chamomilla) і Лопуха великого (Arctium lappa).

Показання

 

Активні компоненти, що входять до складу Акневита, застосовуються для активної профілактики і в комплексній терапії: - вугрової хвороби будь-якого ступеня тяжкості; - жирної шкіри обличчя та волосистої частини голови; - жирної себореї; - сухої себореї; - ламкість і розшарування нігтів; - випадіння волосся та порушення їх структури (ламкості, перерізу на кінцях).

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів Акневита. Не рекомендується застосування жінкам у період вагітності та годування дитини груддю, а також дітям у віці молодше 12 років.

Спосіб застосування та дози

Акневит приймають внутрішньо, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю рідини, по одній капсулі три рази на день під час їжі протягом 30-40 днів. Перерва 2 тижні. При необхідності курс можна повторити.
При призначенні лікаря можливе застосування Акневита по дві капсули три рази на день, а також тривале застосування протягом 4-6 місяців.

Побічні реакції

Алергічні реакції на окремі компоненти Акневита.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 18 °С до 25 °С.

Додати відгук до товару

Відгук про Акневіт капсули №30

27.05.2020

Мне Акневит порекомендовал дерматолог. В последнее время замучили угри.заметила что ногти стали слоиться,ломкие. Принимала по 1капсуле 3раза в день в течении 2 месяцев.Эффектом осталась довольна.Сейчас угрей почти нет.да и ногти в порядке.

07.05.2020

В прослелнее время стала замечать у себя высыпания (угри) на коже и выпадают волосы. Обратилась к дерматологу. Доктор порекомендовала Акневит на месяц по 1капсуле 3раза в день. Спустя месяц должна признать высыпания прекратились.Волосы тоже перестали выпадать.

07.04.2020

Как и у большинства современных людей, у меня много ежедневных стрессов, которые влияют на здоровье моей кожи, волос и ногтей. Все эти покраски, покрытия, дизайны, тоже внесли свою лепту в ухудшение их состояния. Акневит был далеко не первым препаратом, который я попробовала, до него не было эффекта ни о одного. Я пошла к дерматологу, который и посоветовал мне Акневит. Честно сказать, не верила в результат, и хорошо, что зря! Не быстро, недели через 2,5, я увидела результат. Сперва порадовало уплотнение ногтевой пластины, после - волосы показали активный рост (уже спустя месяц использования). Даже ресницы показали необычайный пост (от природы у меня коротышки). Я была очень рада! Относительно лечения угревой болезни, сказать об эффективности не могу объективно, т.к у меня только точеные высыпания, которые, надо сказать, ушли и с лица, и со спины. Тут уже консультируйтесь со своим врачом! Пила четко по инструкции. Вывод: Украина может и делает эффективные препараты.