Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Алко-Верт капс. №8

Код: 59245
Алко-Верт капс. №8
Ціна від 48.59 до 52.00 грн

Наявність у 6 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

алкогольна інтоксикація, похмільний синдром

Галузь застосування

наркологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Алко-Верт капс. №8

Склад

Склад 1 капсули: кислота бурштинова; аргініну глутамат; гліцин; полівінілпіролідон низькомолекулярний медичний; вітамін С.

Харчова цінність на 100 г:

  • білків - 0 г,
  • жирів - 0 г,
  • вуглеводів - 5,12 м
  • Калорійність: 31,5 ккал / 100 г.


Алко-Верт, який є джерелом аргініну, гліцину і янтарної кислоти і має детоксикуючі властивості.

Бурштинова кислота захищає організм від токсичного отруєння, в тому числі алкогольного, вона здатна швидко боротися з похмільним синдромом. Як відомо, випитий алкоголь в печінці перетворюється на отруйну речовину - ацетальдегід. Прийом бурштинової кислоти активує детоксикацію, прискорюючи процес перетворення ацетальдегіду в менш шкідливі речовини, що в цілому покращує самопочуття. Бурштинова кислота, маючи властивості антидепресанту, допомагає впоратися з роздратуванням, страхами і негативними емоціями, а також активізує енергетичний обмін в тканинах, має імуномодулюючу дію, підвищує активність клітинного дихання.

Гліцин - це замінна амінокислота, яка здатна синтезуватися в організмі людини, проте при неповноцінному харчуванні її синтез недостатній. Гліцин, зв'язуючи токсичні речовини, утворює нетоксичні сполуки. Ще одна позитивна дія гліцину полягає в його здатності послаблювати потяг до алкоголю, зменшувати тривожно-депресивні розлади, підвищувати стійкість до стресів, а також покращувати метаболічні процеси в тканинах мозку.

Аргініну глутамат при алкогольній інтоксикації стимулює утилізацію алкоголю в печінці і попереджує пригнічення необхідного для цього ферменту - алкогольдегідрогенази, а також прискорює виведення токсичних продуктів метаболізму етанолу в результаті збільшення утворення та окиснення бурштинової кислоти, знижує пригнічуючий вплив алкоголю на центральну нервову систему, виявляє гепатопротекторний і витверезуючі ефекти.

Полівінілпіролідон низькомолекулярний медичний (більш відомий під назвою «гемодез») є одним з найбільш сильних антидотів. Механізм дії обумовлений здатністю зв'язувати токсини, що циркулюють в крові, і швидко виводити їх з організму.

Вітамін С, будучи потужним антиоксидантом, впливає на синтез ряду гормонів, в тому числі антистресових, регулює процеси кровотворення і нормалізує проникність капілярів, виводить токсини, регулює обмін речовин.

Глюкоза - це один з ключових продуктів обміну речовин, що забезпечує живі клітини енергією. Однією з причин виникнення похмілля є гіпоглікемія (зниження вмісту глюкози в крові), тому відновлення рівня глюкози сприяє усуненню таких симптомів похмілля, як втома, слабкість, головний біль, зниження концентрації та уваги.

Показання

Джерело аргініну, гліцину, бурштинової кислоти, яке має властивості антидепресанту, допомагає впоратися з роздратуванням, страхами і негативними емоціями. Захищає організм від токсичного отруєння, в тому числі алкогольного, бореться з похмільним синдромом.

Протипоказання

Вагітність і період лактації, діти, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 2 капсули 2 рази на день.

Термін застосування визначається індивідуально в залежності від ступеня тяжкості алкогольного отруєння. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

У сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 0 °С до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці.

Форма випуску

8 капсул в блістері (8х1), в упаковці.

Додати відгук до товару

Відгук про Алко-Верт капс. №8

Цей товар ще не має відгуків