Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Ангітон капс. №30

Код: 67207
Ангітон капс. №30
Ціна від 206.98 до 463.99 грн

Наявність у 3055 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

варикозне розширення вен

Галузь застосування

Флебологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Ангітон капс. №30

Склад

1 капсула тверда містить: сухий екстракт кори іглиці колючої (Ruscus aculeatus) - 150 мг [20% рускогеніну]; гесперидин метилхалькон - 150 мг; вітамін С (аскорбінова кислота) - 100 мг; допоміжні речовини: наповнювачі - гіпромелоза, тальк, магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний, карагенан, калію ацетат; барвники - титану діоксид, заліза оксиди (чорний, червоний, жовтий). Без ГМО.

Властивості

Дієтична добавка Ангітон за рахунок синергічної дії активних компонентів має ангіопротекторні, венотонічні та лімфотонічні властивості.

Венотонічна дія сухого екстракту кори іглиці колючої зумовлена адренергічними механізмами двох рівнів, а саме:

  • безпосередньою стимуляцією постсинаптичних α-адренергічних рецепторів гладком’язових клітин судинної стінки;
  • непрямим впливом внаслідок вивільнення норадреналіну з гранул пресинаптичних нервових закінчень.

Екстракт кори іглиці колючої сприяє покращанню тонусу стінок та клапанного апарату венозних і лімфатичних судин.

Гесперидин метилхалькон у порівнянні з гесперидином володіє більш високою розчинністю у воді для забезпечення кращого всмоктування у травному тракті.

За своєю хімічною будовою гесперидин належить до γ-бензопіронів, які є представниками групи біологічно активних речовин — біофлавоноїдів. Гесперидин чинить потужну антиоксидантну дію, сприяє зменшенню вираженості запалення та набряку, зміцненню колагену та еластину. Гесперидин також підтримує здоров’я очей, має стабілізуючі властивості щодо кровоносних судин. Підтримує цілісність судин та допомагає покращити міцність капілярів.

Вітамін С (аскорбінова кислота) сприяє покращенню еластичності судин, нормалізації проникності капілярів, нормальному кровотворенню та підвищенню захисних сил організму.

Дієтична добавка Ангітон сприяє підвищенню тонусу вен і, що надзвичайно важливо, прискоренню лімфатичного транспорту. Стосовно клітинних та молекулярних механізмів дії цієї дієтичної добавки — важлива її здатність сприяти пригніченню аутоагресивності лейкоцитів та макрофагів, а також блокуванню синтезу місцевих медіаторів запалення.

При систематичному вживанні Ангітон сприяє зменшенню вираженості проявів хронічної венозної недостатності нижніх кінцівок органічної та функціональної природи.

Показання

Ангітон реомендований у якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело сапоніну (рускогеніну), біофлавоноїду (гесперидину), вітаміну С з метою:

  • нормалізації венозного і лімфатичного кровообігу в нижніх кінцівках і венах прямої кишки;
  • зменшення відчуття важкості, набряку в нижніх кінцівках;
  • ангіопротекторної та капіляростабілізувальної дії.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до складових компонентів; період вагітності та годування груддю; захворювання нирок у стадії декомпенсації.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям віком від 12 років і старше — по 1 капсулі 2 рази на добу. Капсули запивати склянкою питної води кімнатної температури. Тривалість застосування — 2 місяці, далі 2 місяці перерви. Курс можна повторювати 2–3 рази на рік.

Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря.

Умови зберігання

При температурі не вище 25 °С у оригінальній упаковці.

Додати відгук до товару

Відгук про Ангітон капс. №30

12.07.2022
15.03.2022

мне очень понравился ангитон.