Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Аромакомпозиція Ароматика Аромат бадьорості 10мл

Код: 59267
Аромакомпозиція Ароматика Аромат бадьорості 10мл
Ціна від 80.03 до 116.00 грн

Наявність у 7 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Аромакомпозиція Ароматика Аромат бадьорості 10мл

Склад

Натуральні ефірні олії лимонна, евкаліптова, лемонграсу, розмаринова, лавандова.

Опис

Освіжаючий, злегка пряний аромат ефірних олій аромакомпозиціі «Аромат бадьорості», пробуджує резервні сили організму, усуває сонливість і підвищену втомлюваність, посилює концентрацію уваги і покращує розумову діяльність. Знімає втому при підвищеному навантаженні на зоровий апарат (робота за комп'ютером) і емоційну напругу. Сприяє продуктивному мисленню та  логіці.

Аромакомпозиція містить:

  • ефірна олія лимонна - має тонізуючу дію, освіжає. Знімає втому, відновлює життєві сили, підвищує концентрацію уваги і розумову працездатність на 50 - 60%, просвітлює розум і допомагає знайти ясність думки. Допомагає усунути психо-емоційні розлади. Олія заспокоює, пригнічує почуття страху, тривоги, забезпечує приплив сил, дає позитивну мотивацію і спонукає до творчості.
  • ефірна олія евкаліптова - покращує настрій. Використовується при емоційних перевантаженнях, підвищеній втомлюваності, загальмованості, сонливості, «ранковій буркотливості» і частих перепадах настрою.
  • ефірна олія лемонграсу - покращує пам'ять, підвищує концентрацію уваги, піднімає настрій, підвищує працездатність. Надає бадьорості, додає сили та енергії, повертаючи активність при перевтомі.
  • ефірна олія розмаринова - створює умови для більш легкого подолання психологічних бар'єрів і проблем. Усуває надмірну сором'язливість, недовірливість, невпевненість в своїх силах. Допомагає подолати апатію. Надає впевненість у собі, повертає згаслий інтерес до життя, спонукає до активного способу життя.
  • ефірна олія лавандова - покращує настрій, заспокоює, знімає перезбудження, усуває плаксивість, викликає стан внутрішнього спокою та рівноваги.

Протипоказання

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Спосіб застосування та дози

Аромалампа: у верхню чашу лампи налити 2 ст. ложки води і додати аромакомпозицію з розрахунку 1-2 краплі на 3 м2  площі приміщення. Час процедури в середньому 30 хвилин.

Аромаванна: 3-7 крапель аромакомпозиції розчинити в 1 столовій ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Час процедури – 10-20 хвилин.

Аромадуш: 2-3 краплі аромакомпозиції  розвести в 1 чайній ложці гелю для душу, рідкого мила (або 5-7 крапель суміші змішати з 1 столовою ложкою рослинної олії), нанести на тіло (окрім обличчя і промежини), злегка розтерти, змити струменем води.

У лазнях і саунахприготувати ароматичну воду: 5-10 крапель аромакомпозиції додати до 1-2 столових ложок меду (або солі морської, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води.

У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку.

У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Час процедури – 3-20 хвилин (збільшувати поступово).

Компрес/розтиранняприготувати суміш: 5 крапель аромакомпозиції додати до 10-15 мл  (десертна-столова ложка) базової олії-основи  або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну область (наприклад, на комірну зону) або провести інтенсивне втирання суміші.

Масаж: ефективність масажу можна підсилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або жирної олії 3-7 крапель аромакомпозиції.

Збагачення косметичних засобів: до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розмішати, використовувати як звичайний косметичний засіб.

Додати відгук до товару

Відгук про Аромакомпозиція Ароматика Аромат бадьорості 10мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: