Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Демоскін Бальзам Для Обличчя 50 мл

Код: 16265
Демоскін Бальзам Для Обличчя 50 мл
Ціна від 142.44 до 294.70 грн

Наявність у 2114 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

М’які зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Демоскін Бальзам Для Обличчя 50 мл

Склад

ДЕМОСКІН
БАЛЬЗАМ лікувально-профілактичний

Склад:
діючі речовини: Сірка мікрокапсульована, колоїдний розчин срібла, D- пантенол, аллантоін, саліцилова кислота, олія жожоба, олія оливкова, олія лаванди, вітаміни А і Е, екстракти: календули, ромашки.
 

Фармакологічні властивості.

  • Сірка мікрокапсульована має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру та діє безпосередньо в місцях локалізації кліщів та їх личинок. Має протизапальну дію, зменшує подразнення та свербіж шкіри, зволожує шкуру та звужує пори.
  • Колоїдний розчин срібла має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру та діє безпосередньо в місцях локалізації кліщів та їх личинок. Має протизапальну дію, зменшує подразнення та свербіж шкіри, також зменшує виділення шкірного сала. Колоїдне срібло відновлює структуру шкіри та підвищує імунітет.
  • D-пантенол та аллантоін покращують відновлення шкіри, мають протизапальну дію. Мають зволожуючу, пом’якшуючу та шкіропротекторну дію.
  • Саліцилова кислота має антибактеріальну та протимікробну дію. Має протизапальну дію, зменшує жирність шкіри, регулює виділення шкірного сала, звужує пори. Саліцилова кислота зменшує кількість «чорних» цяток та камедонів, зменшує формування рубців.
  • Олія жожоба та лаванди підживлюють та зволожують шкіру, зменшують подразнення та почервоніння шкіри. Мають помірну протимікробну та протизапальну дії, допомагають боротися з прищами.
  • Вітаміни А і Е підживлюють шкіру, підвищують тонус шкіри, покращують кровообіг в судинах шкіри, що приводить до покращання зовнішнього вигляду шкіри, зменшенню зморшок та підвищенню гладкості шкіри. Вітаміни А та Е нормалізують обмінні процеси та водний баланс у шкірі, мають протизапальну дію та попереджають появу прищів.
  • Екстракти календули та ромашки мають бактерицидну та протизапальну дії. Екстракти календули та ромашки мають підживлюючу та відновлюючу дії.

Показання

Застосовувати, як лікувально-профілактичний засіб при  акне та демодекозі.Має протизапальну, антибактериальну і антидемодекозну дію. Призначений для догляду за шкірою, ураженою висипом бактерійного або паразитарного походження, обумовленим кліщами Demodex. Усуває свербіж шкіри обличчя, відчуття дискомфорту і подразнення, демодекозний висип, запобігає появі нових висипань. Вже через 3-4 дні застосування спостерігається значне очищення шкіри від запалення.

Спосіб застосування та дози

Перед застосуванням ретельно очистити шкіру. Наносити бальзам на уражені ділянки шкіри тонким шаром 2 рази в день.

Умови зберігання

Термін придатності.
24 місяці з дати виготовлення. Дата виготовлення зазначена на тубі.


Умови зберігання. Зберігати при температурі при t від 0° С до 25° С у недоступному для дітей місці.

 

Категорія відпуску. Без рецепта.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Демоскін Бальзам Для Обличчя 50 мл

Виробник: Ботаніка, Україна

Реєстрація: 05.03.02-04/73554

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Демоскін Бальзам Для Обличчя 50 мл

Цей товар ще не має відгуків